De voksne kan også være trolde (kvinder)

20191105

Et fruentimmer skrev sig op til mit nyhedsbrev, og så skrev hun en personlig mail med et par gode spørgsmål, som jeg venligt besvarede. Derefter købte hun et fearless-abonnement, og så blev der ellers radio-silence.

Efter nogle uger kom der pludselig en mail.

= = =

Jeg vil meldes ud, og jeg har skrevet flere gange uden at få svar.

= = =

Det viste sig, at hun (uheldigvis) havde fået arkiveret mine svar lodret, og hun havde så indmeldt sig midt i et tidsoptimistisk øjeblik, men dybest set ikke havde tid til at lære e-mailmarkedsføring, men nu ville hun gerne hyre mig til at skrive... eller ihvertfald tale om det. Som altid, når jeg får henvendelser, hvor der er for meget panik-alfred frem og tilbage, så antager jeg, at det er en trold, så jeg skrev pænt...

= = =

Jeg tror ikke, at vi er et match.

= = =

Hvis hun havde været en huletrold (hvad hun viste sig IKKE at være), så havde den bemærkning virket som friskt blod i sneen på et kobbel sultne ulve, og trolden ville med usvigelig sikkerhed have afsløret sit sande jeg. Hvis du – som jeg – har et trænet øje, så ville du let kunne aflæse det i svaret fra vedkommende, eller om ikke andet ville du... hvis hendes svar ikke afslørede det øjeblikkeligt... kunne lokke det frem i dit næste svar til hende.

I dette tilfælde skulle der een mail mere til, og så var der booket en samtale, som skulle afsløre om hun...

1) var en trold

2) var til noget (andet end snak).

– for hvis du skal lave business med nogen, der har udvist tegn på troldeadfærd, eller ihvertfald tidlige stadier af zombie-smitte-symptomer, så skal alle sten vendes, og hvis de har blodsprængte øjne eller andre tegn på troldsomhed, så skal de spiddes med træpæle og begraves under hvidløg.

Læseren ender måske (måske ikke) med at blive til kunde i min forretning, men uanset hvad, så vil jeg snart bringe en detaljeret artikel, der viser dig, hvordan du selv smider den slags blodspor i sneen, så du kan skelne blodsugere fra de gode kunder.

Det bliver dog ikke i november-udgaven af mit månedsbrev, for det er allerede så småt på vej i trykken.

Der får du til gengæld.

Det bliver udsendt den 10. november, og indeholder til gengæld frådende hotte tips, du kan implementere samme dag du læser det og forbedre din indtjening næsten øjeblikkeligt – hvis du gider.

Tilmelding her:

fearless >

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.