For sent til (email) verdens ende...

20191106a

Jeg skulle til et kursus i Århus, og på denne smukke morgen besluttede jeg mig for at tage den med ro, for der går masser af tog til Århus. Jeg havde egentlig planlagt at hoppe på toget allerede kl. 7.10, men det var vist lidt over-ambitiøst, for klokken 6.56 havde jeg endnu ikke fået morgenmad, så jeg tænkte… Åhr hvad, jeg napper regionaltoget klokken 7.29 i stedet, så kan jeg nå lidt morgenmad.

Men så skete det…

På køreturen til toget var der vejarbejde, som forærede mig en omvej på 5-6 minutter, så jeg endte med at komme 1 minut for sent til toget. Lystavlen viste dog, at der var et tog igen kl. 7.42… nej vent, nu blev det pludselig aflyst. Imens jeg stod og surmulede lidt over, at 3 små uheld havde bragt mig fra den behagelige tilstand:

»jeg-har-god-tid«

til den alt-andet-end-ditto…

»jeg-kommer-måske-for-sent«.

Men så…

...Ind imellem de imaginære torden-skyer kunne de andre ventende passagerer se et smøret (og måske blod-rødt) grin i den nederste del af dennne jokers fjæs.

Alt den stressen rundt i morgentrafikken havde mindet mig om en af de bedst konverterende emails, jeg nogensinde har skrevet.

Emnelinien på den email er »For sent til verdens ende«.

Selve emailen er hverken sægset eller fangsy.

Den rammer bare læserne på et sted i deres liv, hvor de har det erkendte problem, at det snart kan være for sent at gøre noget ved at holde kroppen og knoppen i god stand.

Så de åbner.

Læser.

Og mange af dem ender med at gøre noget godt for deres helbred, kun fordi de fik det lille prik på skulderen.

Hvis du nogensinde overvejer, at du ikke har lyst til at være »sælgende« i dine emails, så husk, at… din læser er ved at drukne og du står med redningskransen.

Hvorfor ikke smide den ud til mennesker, der har brug for det?

Og hvis de kan klare sig uden din hjælp, så er der altid nogle andre, der har brug for den.

Anyway.

Toget er snart fremme, og hvis ikke jeg skal komme for sent til min egen afgang ved Århus, så må vi til at snakke noget forretning her.

Hvis du vil have min hjælp til at skabe momentum i din emailmarkedsføring, så har jeg stedet herunder... Men husk, at deadline nærmer sig og om 5 dage er det for sent.

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.