Endnu en sejr i mit korstog for frygtløs emailmarkedsføring

20191107

Noget af det mest befriende der findes som e-mailmarkedsfører, er når der går salg ind, ingen grund til at spille tuff om den sag. Vi elsker det, og vi indrømmer det. Omvendt, så er et af de sikreste tegn på at du har mødt en usikker e-mailmarkedsfører, er når det første spørgsmål du får er: »Hvad er din åbningsrate«. Jeg fik selv spørgsmålet forleden, da jeg talte om emailmarkedsføring med nogle andre deltagere på Halfdan Timms kursus om Facebook attribuering.

Jeg kom til at fundere over det i dag, hvor der gik 2 salg ind, som hver især repræsenterer en lille sejr i mit korstog for frygtløs emailmarkedsføring.

Det ene var et yoga-medlemsskab, som... hvis det bliver den succes, det ser ud til, snart vil gøre vores kampagner langt mere profitable med et simplelt lille snuptag. Ganske vist et snuptag, som krævede 3-4 års eksperimenter at kunne lave, men sådan er det jo næsten altid med »over-night-success«...

De sker ikke over night, men over flere års fokuseret arbejde.

Og det andet salg var en stor og dyr billet til min kvindes uddannelse. Et salg, der manifesterede min kæphest om, hvor bat-shit-crazy det er at være bange for at sende mange emails.

Hun havde (af egen drift) tilmeldt sig 2 lister, og får derfor lige nu 3 emails om dagen.

Stort set alle bliver åbnet.

Og efter 27 emails (på 8-9 dage) har hun så besluttet at købe en plads til 31.995,- kroner.

Just like that.

Og før du foreslår, at det er et særtilfælde...

Så er der mange særtilfælde, for med hendes plads er der nu solgt tæt på 150 billetter over 8 sæsoner, hvoraf de første 2 sæsoner kun udgjorde 18 styk tilsammen.

Resten...

Sæson 3-4-5-6-7-8 er solgt med intensive e-mailkampagner, og derfor er antallet af solgte billetter (naturligvis) steget gevaldigt, i forhold til dengang, hvor jeg ikke var med, og hvor der kun blev brugt netværk, brochurer og hjemmeside.

Hvis du gerne vil stå på mine skuldre og lære mine metoder, så kan du tegne abonnement imellem den 1. og 10. i måneden.

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.