Tag ikke det her råd fra guds søn...

20191110

Du behøver ikke at dele min antipati for guder og religioner for at se, at Matthæusevangeliet kapitel 6 indeholder et særdeles uhensigtsmæssigt råd, måske især i den engelske oversættelse, som jeg her har kogt ned til essensen:

= = =

Take no thought for the morrow. Just follow me.

= = =

I den danske udgave har man udskiftet ordet »thought« med »bekymring«, og selvom det ændrer betydningen lidt, så har jeg svært ved at finde fornuften i denne sætning (som er citeret ordret):

»Vær ikke bekymrede for jeres liv, hvordan I får noget at spise og drikke, eller for, hvordan I får tøj på kroppen«.

Som far vil jeg nu nok mene, at den »bekymring« er en del af mit ansvar.

Men lad nu det ligge.

Denne spalte handler jo ikke om imaginære guder og deres mirakuløse afkom.

Det handler om dig og hvordan du kan øge din indtjening med emails.

Punktum.

Og i den kontekst vil nogen mene, at det er fint at følge mig (eller stå på mine skuldre), men det vil – så godt og vel – være tåbeligt IKKE at tænke på morgendagen. Hvis jeg var dig, ville jeg for eksempel både lægge planer for salg på Black Friday og for Julehandelen. Også selvom du har en forretning, hvor du normalt ikke har så god omsætning i den kommende højtid, for hvis julen er lav-sæson for dig, kan du jo lige så godt se, om du kan gøre den bedre.

Det gjorde Cykelpartner allerede i starten af dette årti – med daglige emails i december.

Og hvis julen ER højsæson for dig?

Så vil det være bat-shit-crazy ikke at sætte sit bedste ben forrest og bruge emails til at gøre denne jul til den bedste nogensinde.

Det gjorde min min kusine Line og hendes mand Martin sidste år i deres forretning Køkkenfreak, og siden har de hver eneste måned banket samme måned året før med 70-80%. (Ved at bruge de metoder, som jeg anbefaler). Jeg kan ikke garantere dig de samme resultater. Men jeg kan lukke dig ind i mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere, hvor alting handler om det modsatte af før nævnte kapitel i den bog, jeg ikke bryder mig om...

At lægge planer for en sjovere fremtid med e-mailmarketing.

Og GØRE noget ved dem.

Og så var der det med I MORGEN.

Der kan du ikke længere nå at få månedsbrevet for november måned, så tegn hellere dit abonnement imens der stadig er tid.

Der er ingen binding.

Men masser af inspiration til at tjene penge i den kommende tid.

Kan dette være trinbrættet til en sjovere fremtid?

Det er op til dig...

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.