Video thrilled the e-e-mail star...

20191111

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke gør mig ret godt på video. Det har intet at gøre med pessimisme eller manglende selvværd (og hvis du tror det sidste, så kender du mig ikke ret godt)... Det er bare fakta. En undtagelse er måske når jeg sidder i bilen med solbriller og cap, for når jeg er incognito, går det bedre. Kald det bare genert. Men jeg ELSKER alligevel at arbejde med mediet og har igennem de sidste 5-6 år lavet hundredevis af videoer i min kvindes forretning.

* Testimonials.

* Instruktionsvideoer.

* Teasers.

Og jeg-ska-gi'di-ska-jeg.

Alt sammen noget, der har været med til at cementere hendes position i den øverste top af solide yogauddannelser på markedet (og iøvrigt også hendes yogaskole) – også selvom videoerne ofte har været af en meget blandet kvalitet – men som du sikkert allerede ved, så er indhold vigtigere end form.

Det seneste video(på)hit i Tanjas yogauddannelse, er at aspiranterne skal tage notater til stillingerne hjemme i deres stue, imens Tanja forklarer på video.

Først har de dog fået forklaret stillingerne på et LIVE-modul, prøvet stillingerne og undervist hinanden i dem... Live-elementet kan ikke undværes i en uddannelse, der handler om at undervise LIVE, men tidligere brugte Tanja en hel del af tiden i LIVE-modulerne på at gentage alle de vigtige detalljer, imens de sad på deres (iøvrigt dejligt indrettede) pige-rumper og skrev det hele ned i hånden på sider, med fotos af stillingerne. Du husker stoffet seriøst meget bedre, når du skriver det du lærer ned – i hånden. Men endnu bedre er det, hvis du får gentaget stoffet med nogle dages mellemrum, hvilket netop sker med dette nye tiltag.

Jeg er vild med markedsføring, og især med emails.

Men jeg er endnu mere vild med at lave et produkt, der er markant bedre end konkurrenternes, for... som du sikkert OGSÅ ved, kan du generelt få en bedre pris, når kvaliteten er høj.

Anyway.

Her er årsagen til at jeg bringer det på bane.

Hvis du har brug for et par erfarne, uimponerede og uvildige øjne på din markedsføring (og måske endda din forretning), så har jeg lige nu tilbud på 1:1 sparring.

Du kan købe 1 time (som kan deles op i lige så små bidder, du ønsker).

Normalt koster den 1.600,00 + moms

Men de næste 3 dage betaler jeg momsen for dig.

Bemærk.

Det er MEGET sjældent, at jeg giver rabat, og det er muligt, at jeg slukker for tilbuddet inden de 3 dage er gået, og hvis jeg gør… så er det bare ærgerligt sonny boy.

Hvis linket herunder virker endnu, så har jeg (endnu) ikke ombestemt mig.

1:1 SPARRING, SPAR MOMSEN >  

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

PS. MEGET VIGTIGT. Hvis du ikke er mindst 80% sikker på, at du (med effekten af vores skype-session) kan tjene din investering hjem 10-fold, så LAD VÆRE. Jeg vil ikke bruge min tid på at spilde dine penge. Det samme gælder, hvis du ikke er 100% sikker på, at du vil implementere det jeg byder dig!

PPS. Jeg laver en optagelse af vores samtale(r) som du får – som betaling for din rabat, forbeholder jeg mig ret til bruge optagelsen i min egen markedsføring/forretning. IGEN: Hvis det ikke lige er din kop te, så lad være med at købe med rabat.

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.