Hvad sagde Ramund den onde?

20191113

Lad mig fortælle dig om vores søn Thor, der lige har rundet et skarpt hjørne (han blev 4,5 år dagen før denne tekst blev komponeret). Han har en musiksmag, der mildt sag er...

Lad os bare kalde den...

Broget.

Ikke fordi jeg synes, at der er noget galt med at hans favorit-spilleliste på spyt-i-fjæs både indeholder popsange som »Havana-u-na-na«, Irsk folkemusik, »Jeg-er-så-glad-for-min-cykel-travere« og flere hundrede år gamle skjaldekvæd som for eksempel:

= = =

Ramund den unge.

= = =

Men broget det er det, og sidstenævnte sang er så tilpas gammeldaws i sproget, at jeg åbenbart ikke helt havde fået rigtigt fat i teksten, for jeg troede (på spejder-ære), at de sang om Ramund den onde, hvilket for mig ville give historien et lidt mere dramatisk twist.

En ond fyr er nu en gang bare mere interessant end en ung fyr.

(Selvfølgelig medmindre at man er en af de her midaldrende kvinder der tænder på drenge, men lad nu det ligge.)

Men når vi nu snakker om musik, så kører der dagligt små dialoger i mit forum for frygtløse e-mailmarkedsførere, og for nylig gik snakken på, hvilken musik folk lader sig inspirere af, når de skriver. Men endnu mere interessant er det, når der med jævne mellemrum kommer opslag fra medlemmer, som har haft succes med at implementere nogle af de principper, som deres grand master Spindlerman byder dem.

Jørgen, der omsatte 40k på en dag.

Eller Rasmus, der lavede et mersalg på 75k over 30 dage.

DEN SLAGS er SØD MUSIK i mine ører.

Min lille flok af ambitiøse e-mailmarkedsførere er iøvrigt også en broget flok, men jeg elsker at hjælpe dem, og fra i morgen vil det fremover være muligt at komme med hele måneden.

Deadline vil stadig være den 10. i måneden, hvis du vil have den måneds månedsbrev med.

Men du kan købe plads hele tiden.

Giver det mening?

Ellers må jeg synge et kvad mere om det i morgen, men for nu vil jeg efterlade dig med linket til at købe sparring 1:1 UDEN moms (jeg æder momsen før du køber).

KØB >

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

PS. MEGET VIGTIGT. Hvis du ikke er mindst 80% sikker på, at du (med effekten af vores skype-session) kan tjene din investering hjem 10-fold, så LAD VÆRE. Jeg vil ikke bruge min tid på at spilde dine penge. Det samme gælder, hvis du ikke er 100% sikker på, at du vil implementere det jeg byder dig!

PPS. Jeg laver en optagelse af vores samtale(r) som du får – som betaling for din rabat, forbeholder jeg mig ret til bruge optagelsen i min egen markedsføring/forretning. IGEN: Hvis det ikke lige er din kop te, så lad være med at købe med rabat.

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.