Salgs-lektien fra stress og direktørtid

20191115

Jeg ved nu PRÆCIS, hvad Anders And tænkte, når han i min barndoms tegneserier skreg »UAAAKKK« i en eller anden presset situation, for her til morgen skulle min søn møde i børnehaven FØR klokken 9.00, så alle de kærlige rolligner kunne gå afsted i samlet flok til en børnefødselsdag.

Pyh, det er et stressende liv, når man ikke bare kan sove indtil man vågner af sig selv og tage den med ro.

Well, well.

Det kan vi så heldigvis normalt, så selv din (altid ydmyge) vært, må vel indrømme, at det er luksusproblemer, når vi en enkelt gang skal lette røveren og komme afsted.

Anyway, jeg ankom til børnehaven med Thor kl. 8.59, og han spiste det sidste af sin pålægs-chokolade-mad på vej ind ad døren... Og der var samtlige børn og pædagoger igang med det altid KAOTISKE flyver-dragt-på-scenarie. De voksne gloede først på Thor og far, der som sædvanlig var sent på den, så på hinanden, og så igen på os med overbærende smil, hvorefter de næsten i kor sagde:

= = =

Nå, I kommer nok til direktørtid, hva?

= = =

Altså nej, hvis vi var direktører i det her liv, så ville vi nok ikke have mødt op 18 minutter efter vi vågnede, vel?

Men spøg til side.

Vi ER faktisk direktører i vores eget liv, og det forbløffer mig, hvor let jeg forfalder til at glemme lektien om, hvor FEDT det er.

Et dugfrisk skræk-eksempel...

Her i sommer sagde jeg ja til et fuldtidsjob, som indbragte mig lige under 100k for 2 måneders arbejde, hvor jeg var nødt til at stå op før hulan får sko på, og bruge i alt cirka 400 timer på at sidde... dels i min bil og dels på et kontor, hvor der ikke stod så meget som en ærlig Mac (suk, vi arbejdede på windows, hvilket i sig selv er nok til at kværke livslysten hos en gammel æble-elsker)...

INDSATS: 400 timer.
INDTÆGT: 100.000,-

Det svarer til 250,- kroner pr. investeret time.

Forstå mig ret, mange mennesker vil betragte det som en okay løn for at slide sig selv op og gå på kompromis med stort set alt, hvad jeg holder kært.

Men med 1 måneds fokuseret indsats (Ja, cirka det halve)...

Har jeg nu fået mit liv tilbage.

Jeg laver KUN det, jeg synes er sjovt.

Jeg står op, når det passer mig.

Og nej, jeg har ikke korte arbejdsdage.

Men indtægten?

Well, ud over at forbedre hele momentummet i vores forretninger, så ser salgstallet for den efterfølgende periode (konservativt sat) sådan her ud:

INDSATS: 200 timer.
INDTÆGT: 200.000,-

Det svarer til 1.000,- kroner pr. investeret time.

Vis mig lige et lønmodtagerjob med de arbejdsvilkår og en indtægt på det niveau.

Jojo, jeg er godt klar over, at der er en vis usikkerhed forbundet med livet som selvstændig. Men med et return on investment, der er 4 gange så højt som et fornuftigt betalt lønmodtagerjob, så skal det også gå meget galt, før det kan betale sig at sende sine kræfter og sin dyrebare tid efter det skidt igen.

Siger jeg det for at prale?

Nej.

Jeg prøver febrilsk at inspirere dig.

Og ja, jeg ved godt, at det ikke vil være præcis det samme for dig.

Men det ER værd at tænke over.

En af mine fearless-krigere har netop taget det samme skridt (fra lønmodtager til selvstændig), og jeg kan naturligvis ikke garantere, at hun får samme resultater.

Men jeg kan lade hende stå på mine (ret stærke) skuldre når hun skal prøve om vingerne kan bære.

Anyway, klik herunder, hvis du vil vide mere:

fearless

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.