Den skarpeste elverklinge i grotten

20191118

I Hobitten leder Gandalf selskabet bestående af 13 dværge og hobitten Bilbo ned i en grotte, som fører til bjerg-goblingernes hovedkvartér, og dér finder de forskellige skatte, blandt andet flere smukt forarbejdede sværd. Thorin Oakenshield, der er dværgenes konge, tager et af sværene ud af dets skede, og ser beundrende på det, men da Gandalf bedyrer, at sværdene er smedet af Elvere, stikker Thorin sværdet tilbage fordi han foragter ALT, der har nogen forbindelse til Elvere, så selvom sværdene kommer ind handy, har han tænkt sig at smide det fra sig.

Men i det øjeblik ser Gandalf alvorligt på ham og siger med sin altid tryllebindende stemme...

= = =

You could not wish for a finer blade...

= = =

Thorin tager Gandalfs gode råd og beholder sværdet (Orcrist), der ender med at blive hans tro følgesvend, og i sin sidste time henretter han selveste Azog the defiler med det (den blege og onde orc, som leder Lord Saurons hær).

Scenariet med klingen i grotten spillede for mit indre øje, da jeg i dag sad med en praktikant, som gerne ville lære e-mailmarkedsføring af Yours Unholy Spindlerman.

Hun opførte sig ingenlunde som den gustne Thorin.

Men jeg er så sikker, som jeg kan være på noget, at hun ikke vidste, hvor skarp en klinge hun sad foran – og nu kommer i lære under – fordi hun mødte op velforberedt, i god tid og med masser af gå-på-mod.

I dag ville jeg ønske, at jeg selv havde fået en skarp mentor allerede da jeg (ligesom hende) var først i 20’erne, men det kan man ikke altid vælge selv.

Lige bortset fra nu…

Hvor du kan købe plads ved mit runde bord af frygtløse e-mailkrigere.

En af dem skrev sådan her efter vores teleklasse i morges, hvor jeg gav hende feedback på… well, det kan du jo se i replay’et, hvis du melder dig ind…

Men hun skrev:

= = =

Hej Morten

Jeg vil lige starte med at sige TUSIND, TUSIND tak for din ekstra hjælp i morges!! Det betyder bare SÅ meget, at få den hjælp til at komme ud over rampen!

❤ Hvad skulle jeg gøre uden min Mentor-Morten! 😊

Lene Steinke

= = =

Ja, sådan kan det gå.

Og det koster kun en flad 20'er om dagen at få den hjælp.

Hvis du ikke kan få valuta for den investering, så kan der kun være (mindst 1 af) 3 årsager.

1) Du har ikke en responsiv e-mailliste.

eller

2) Du har ikke et produkt.

eller

3) Der er ikke et marked for dit produkt.

Så enkelt er det.

Linket til fearless er herunder og valget er dit.

WARRIOR >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.