Foruroligende ting jeg gør, når min kvinde sover

I aftes, da jeg havde sagt god-nu-nat til min kæreste kvinde, satte jeg mig ind foran min kæreste MacBook Pro.

Det er (næsten) foruroligende så effektiv du kan blive sent om aftenen, når der er 90-120 minutter tilbage før trætheden overmander dig, og du har en klart defineret mission, der kalder på dig som ulve kalder på hinanden i den finske vildmark på natten til en kold novemberdag.

Denne aften blev det til 3 emails, en artikel på 7-800 ord til mit månedsbrev og en del tilretninger i annoncer og automations.

Men for at være helt ærlig…

Så foretrækker jeg egentlig at STARTE dagen med sådan et kick, det er bare ikke altid at livets finurlige omstændigheder tillader det.

Men principielt er det heller ikke så vigtigt.

Det vigtige er, at jeg får gjort de ting, som jeg har lovet mig selv.

Så uanset om jeg tumler i seng klokken 02:17 eller går ud til en kaotisk morgen med familien lige EFTER at jeg har skrevet de emails og artikler, som jeg har commited mig til, så er følelsen helt eminent.

Og tro ikke, at jeg bliver drevet af salg eller kunstigt oppustede mål.

Nej, jeg bliver drevet af små overkommelige mål, der gør at jeg læner mig frem i selen og får gjort de ting, som andre udsætter. Jo, jeg prøver at gøre ting der virker (læs: skrive emails, der sælger), men når dagen er omme, kan jeg ikke påvirke, hvor mange salg der går igennem på den enkelte email. Eller… Jeg kan muligvis påvirke det, men jeg kan IKKE kontrollere det.

Det eneste, jeg kan kontrollere…

Er mine handlinger.

Så hvor foruroligende simpelt det end måtte lyde, så er alle mine mål bygget op omkring en mission… noget jeg gerne vil opnå, men mine mål handler mere om de ting jeg kan gøre fra dag til dag, end om salgsresultater.

Det er hovedårsagen til, at jeg er produktiv.

Og når jeg er produktiv, så skriver jeg blandt andet artikler til mit månesbrev »fearless email rampage«, som skal give dig idéer til at skrive og sætte ild til kampagner, der sælger billetter i din forretning…

DET er min motivation.

Hvis du vil mærke det sus, så finder du detaljer og tilmeldingslink her:

fearless email rampage >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.