Når emails afværger (imaginære) katastrofer

True story:

En gang i en ikke så fjern fortid indledte min daværende arbejdsgiver en samtale sådan her:

= = =

»Morten, jeg har dårlige nyheder«.

= = =

Jeg tror måske, at jeg ville være i fare for at blive opfattet som arrogant, hvis folk kunne se mit smørede grin og glimtet i mit øje, når de siger den slags, men i dette tilfælde var jeg ikke i samme by som arbejdsgiveren, og selvom vi normalt kommunikerede over skype med video (når vi ikke var sammen fysisk), så havde han ikke rygrad til at se mig i ansigtet, da han ville fyre mig, så han ringede (for første gang nogensinde) via Facebook messenger.

Look.

Jeg har været lønmodtager i årtier, og det har altid fascineret mig, at folk blev slået ud af en fyreseddel.

Hver eneste gang, jeg har fået sådan en, er mit liv blevet bedre, og nye døre har åbnet sig hurtigere end de gamle blev lukket.

Det skete også i nævnte tilfælde.

Vi var vokset fra hinanden, og hans korte attentions-span havde sendt ham på nye eventyr, som sansynligvis ikke var særligt gavnlige for den forretning, som jeg havde hjulpet med at vokse betragteligt – men sådan er livet.

Men dårlige nyheder?

Dem nægter jeg at tro på.

En information kan enten være en nyhed.

Or not.

Og kan de nyheder kan have en effekt på dit liv?

Klart.

Men hvis jeg lige må sprede lidt lalleglad optimisme, så er det sku’da freaking opmuntrende at tænke på, at lige meget, hvad der møder dig i livet, så kan du svare an og få det bedste ud af skidtet, og hvis du er lidt ihærdig og kan overvinde den del af din krybdyrhjerne, der byder dig at lure på YouFlix istedet for at træne de skills, der gør dig i stand til at løfte dig, når livet stryger dig mod hårene, så vil jeg vædde med, at du kan opbygge den samme kyniske selvsikkerhed.

Og nu tænker jeg, at det er på tide at nævne en ting…

Der er altid brug for mennesker, der er gode til at sælge.

Og den skill, der afværger (imaginære) katastrofer og nulstiller dårlige nyheder?

Den hjælper jeg dig med at træne i mit univers for frygtløse e-mailmarkedsførere.

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.