Where focus slows, energy glows...

Jeg blev mødt med en ganske underholdende betragtning for nylig, hvor en kunde var lidt træt af min pisse-mystiske analyse af nedslåendedata fra en kampagne, vi havde kørt sammen. Domme fra grand ol' Spindlerman var nemlig:

= = =

Det her bliver aldrig godt.

= = =

Et eller andet virkede ikke, måske var produktet for vagt, måske var timingen forkert, eller måske var mine emails bare så elendige, at folk løb skrigende bort.

Who knows?

Well, vi spurgte læserne, og de gad knap nok svare.

Anyway, kunden meddelte mig så (en sen aften efter at have arbejdet 12 timer på projektet igennem weekenden), at det virkede som om, jeg havde mistet fokus, og som hun sagde:

= = =

Where focus goes, energy flows.

= = =

Mja, jeg kender godt den kliché.

Og hvis det ikke var for advarslen fra min mave, så ville det lyde ganske fornuftigt at; når du fokuserer på noget, så flyder der energi til det... (Det er lidt lissom horoskober: Det er så tilpas fluffy at det passer på alle og ingen). Men hvis du, når dagen er omme, nægter at se på data og i stedet insisterer på at mose fremad med hvide knoer omkring den pigtråd, som viser sig at være bundet til en 18 tons lastbil i stedet for en trækvogn...

Så er det meningsløst.

Ja, der flyder energi igennem pigtråden.

Og sved sprøjter fra din pande (og blod fra dine hænder), så alle kan se, at du har knoklet.

Men lastbilen flytter sig næppe mange centimeter.

Jeg skrev også om fænomenet i går - fra en lidt anden vinkel, og det er så vigtigt, at det tåler gentagelse.

En anden ting, der tåler gentagelse?

Aldrig en email, uden et salgslink (eller et call-to-action).

Her får du således en **sidste chance** for at melde dig på min black friday liste, hvor jeg kaster tilbud i grams, som var jeg julemanden på sidste arbejdsdag...

 

(Kun for læsere af mine daglige emails > )

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.