Den største storyteller på kloden

Efter en dag lang dag, hvor jeg havde skrevet mindst 8-9 emails plus det løse, så var det vel ikke for meget forlangt at en anden en tog sig en hyggeaften med sin kvinde og en gammel ven?

Eller...

Det vil sige et par gamle venner.

Lars – som jeg har kendt siden 1985 – det samme år, hvor jeg fik kørekort – den samme Lars, som Traumatiserede en del af min hjerne, da han klokken 5 om morgenen på vej til vinyl-plade-messe i Hamburg tog en morgen-mad-pakke frem, der viste sig at indeholde noget så vederstyggeligt som et (ellers herligt) stykke rugbrød der var blevet besudlet med makrelsalat – han havde inviteret Yours Unholy og kvinden Tanja i biografen for at se noget så sjældent som en film med Bruce Springsteen.

Lars og Bruce var de 2 gamle venner.

Og sjovt nok, så har de begge været mine venner siden 1985.

Bruce mødte jeg første gang den sommer på Ullevi Stadion.

Jeg tror dog ikke, at han husker vores møde, for der var 60-70.000 andre...

Men Lars huskede mig, og vi havde en fremragende aften, tak.

Og nu kommer vi frem til sagens kerne, for filmen med Bruce var et episk værk om hans liv og hans nye album (Western Stars), der i min bog måske er det bedste, han nogensinde har udgivet.

Hvis du vil se den, skal du skynde dig – for det er selvfølgelig ikke en film, der trækker store flokke, og derfor går den ikke ret længe i nogen biograf.

På sin vis, er det okay.

I min bog er det naturligvis en skam, for ingen andre mennesker på jorden har inspireret mig mere end bossen.

Hver eneste vers i en af hans sange fortæller en historie.

Hver gang han åbner munden og siger eller synger noget, minder det mig om de mange stunder i mit liv... der på godt og ondt, har gjort mig til den jeg er. Og hver eneste dag – siden vores (ikke nødvendigvis gensidige) forelskelse i sommeren 1985 –har bossen gået der ved min side og hjulpet mig med at forme de historier, som altid har fløden fra min mave.

Så tak, Lars.

For en vidunderlig aften.

Men lad os snakke lidt business, inden lyset slukker.

Hvis du lige er landet på min emailliste (og der er nogle stykker, ved jeg), så vil det føles uretfærdigt, at jeg lukkede for adgang til min black friday liste i går.

Så lad os bare – in the name of great storytellers – hejse flaget til et ekstranummer... Hell, Bruce har aldrig fedtet med dem, så hvorfor skulle jeg?

Klik her, så får du mails med gode tilbud fredag.

Eller lad være, hvis du hellere vil det.

(But if so, what are you doin' here, anyway?)

SPINDLERMAN-BF >

May the borss be with you.

 

(Kun for læsere af mine daglige emails > )

 

Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.