Ikke endnu, {{firstname}}, men tak for at minde mig om det

Du ved selfølgelig godt, at det jeg lige skrev i emnelinien ikke var personligt til dig, men en snedigt udtænkt overskrift, der (måske) fik dig til at åbne på nysgerrighed.

Men på æresord, det er ikke clickbait.

Jeg mener, du er jo her for at få idéer til din egen emailmarkedsføring, så det værste der kan være sket, er at du blev inspireret. Egentlig var det et svar jeg skrev i et forum, hvor nogen spurgte mig, hvilken emnelinie jeg havde brugt i dag, og da jeg skrev ovenstående, sagde spørge-jørgen, at det da kunne være en meget fed emnelinie...

And so be it.

Men lad nu være med at copy-paste denne emnelinie, det gør kun shallow-divers (som Hanibal The Canibal beskriver i bog- og filmtrilogien om hans usædvanlige virke).

Tænk i stedet over, hvordan du kan vække nysgerrighed med dine emnelinier – uden at irritere folk med noget, der ikke er relevant for dem når de får åbnet... Jeg VED at emnelinier er relevante for din og min relation i disse mørke spalter, men hvis du sælger rødvin eller hestesko, så skal du finde noget, der smager af fugl og åbne vidder, hvis du forstår.

Når du tegner abonnement på mit månedsbrev (og samtidig får adgang til mit fearless-univers for ambitiøse emailmarkedsførere), så er inspiration på stereoider en stor del af konceptet, tjek.

Men endnu vigtigere.

Når du betaler en stærk pris for abonnementet, er dit commitment til at få gjort noget (i stedet for bare at downloade freebie-PDF'er og kurser til din harddisk) MEGET større.

Og mit commitment til at puffe dig ud ad døren ditto.

You're welcome, som man siger.

fearless email rampage

(Kun for læsere af mine daglige emails > )

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.