Da min datter blev snydt for en halv mille...

Min datter var heldigvis ikke slukøret, selvom hun havde god grund til det.

Hun havde nemlig lige tegnet en ulykkesforsikring, og det var i sig selv ikke særlig skidt. Men den flinke dame fra Codan fortalt hende, at hvis hun havde haft forsikringen, da hun sidste år blev ramt af en lammelse, som hun stadig arbejder på at slippe helt af med… Så havde hun fået mindst 300 store sedler i erstatning, måske det dobbelte.

Thanks a lot.

Eller som det hedder på ny-norsk…

Skide tak.

Jeg har oplevet mange af den slags »lige-ved-og-næsten-gevinster«.

Et eksempel?

En gang var jeg lige ved at gå ind for at købe en lottokupon ved den lokale købmand i Salten, hvor jeg dvælede. I sidste øjeblik fortrød jeg, for jeg var usikker på, om han stadig havde åbent – det var nemlig cirka 20 minutter over lukketid lørdag. Da jeg kørte forbi så jeg lys og tænkte, at der nok var »bagdørs-åbent« endnu for kendte kunder. Men jeg kørte videre. Ugen efter viste det sig, at en nabo til købmanden havde købt en vindende lottokupon 3-4 minutter efter at jeg var kørt forbi. Og før du siger… hvordan ved du, at du havde fået de samme tal på kuponen… Købmanden havde lukket ned for lotto-apparatet, men i kassen havde han en kupon, som var udskrevet på forhånd.

Den langede han over til kunden.

Jeg gik glip af 3 millioner den dag.

Men som jeg ser det, er den slags oplevelser en gave.

Så i stedet for at blive demotiveret, så besluttede jeg mig for ALDRIG mere at spille i lotto og i stedet investere i mig selv.

Jeg ved ikke, om det har givet pote.

Men jeg ved, at jeg har sparet cirka 250.000 kroner siden da i lotto-kuponer, og jeg har tjent meget mere ved at fokusere på at udvikle mine egne kompetencer, som… når dagen er omme, er noget af det eneste, som ingen kan tage fra mig.

Efter al den pølsesnak om tabte gevinster og gaver, er det på sin plads at erkende een ting.

Det er ikke helt så let for min datter at trække på skuldrene, når helbredet slår knuder.

Men stadig…

Uanset hvad der sker, så kan du altid se fremad og investere i dig selv.

Tag nu for eksempel Stephen Hawking.

Næsten hele hans krop var lam.

Alligevel skrev han bestseller-bøger og levede et langt og spændende liv, på trods af alle odds.

Og så til rosinen i pølseenden…

I de næste 5 dage kan du give dig selv en gave, ved at investere i et fearless-abonnement, der er designet til at få dig igang med profitabel e-mailmarkedsføring. Der er ingen hurtige gevinster, men til gengæld er du 100% sikker på gevinst, for du…

Lærer noget.

Og gør noget.

Og tilmed en pænt stor chance for at tjene (flere) penge (end du gør nu).

Det er langt mere end dem, som hver uge med svedige fingre sender en glad portion af deres sparepenge efter lotto, blot for at konstatere, at det endnu engang var de forkerte tal, som var printet på den lille seddel, de møjsommeligt puttede ind bagerst i pengepungen.

Hvis og såfremt jeg måtte have ret i den verderstyggelige antagelse, at du er en af dem med »investor-mindset« (det modsatte af guldgraver-mindset)…

Da, og kun da, bør du læse videre på denne side:

fearless.mortenspindler.dk

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.