Profitabel lektion fra præsidentens nye klæder

Hver eneste dag bringer en ny historie om idioten Trump, der gør præcis det, som han beskylder andre for...

* Spreder falske nyheder.

* Er uretfærdig overfor andre mennesker.

* Lyver som en køter

(Og listen fortsætter i det uendelige.)

Hver dag bliver jeg forbløffet over, hvor mange mennesker, der stadig – mere eller mindre frivilligt – tager bind for øjnene og ikke kan se, at Donald the Dump ikke har en trævl på kroppen (eeww) – fuldstændig lissom kejseren fra HC Andersens eventyr. At tro på Trump er i bedste fald vanvid, og i værste fald en katastrofe for hele klodens befolkning...

Men et eller andet sted bliver vi jo allesammen forblændet fra tid til anden.

Forskellen er, at når du er rationelt og kritisk tænkende, så ændrer du mening (og kurs), når du indser at du tog fejl.

Jeg tog for eksempel et job i august, som jeg forlod igen i oktober, da jeg indså, at det ikke bragte noget godt med sig at bruge sin tid der. Jeg kunne tjene flere penge ved IKKE at være der, og på lidt længere sigt, ville der ikke ligge nogen værdifuld læring, som jeg kunne bruge til noget.

Derfor tog jeg bindet fra øjnene og vendte rundt på hælen.

Det har blandt andet betydet, at jeg har kunnet indlede et samarbejde med en af mine ol' time fans, som har levet ganske fint af sin onlineforretning siden hun i 2015 købte billet til mit fearless-tog. Og så sent som i dag fik hun sparring, som jeg spår vil sælge adskillige billetter i hendes december/januar-kampagne.

Du kan iøvrigt også få glæde af de tips hun fik, for de bliver skrevet ind i december månedsbrevet, som handler om, hvordan du bruger storytelling til at øge dit salg.

Men tiden er knap.

Du har til midnat, så lyder fløjten og dørene lukker til toget for denne gang – og december månedsbrev vil du formentlig aldrig igen se skyggen af igen.

Hvis du ikke allerede har billet til 1. klasse, så læs om rejseplanen og køb billet her (til orangepris, vel at mærke)...


(Kun for læsere af mine daglige emails > )


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.