Jeg stopper, når jeg bliver... ja, hvor gammel?

Okay, det slog mig, at jeg måske en dag BLIVER for gammel til det her skidt.

Altså ikke til at *prale* (hvilket snefnug-læsere måske vil opfatte at jeg gør nedenfor).

Men for gammel til at stå op tidligt om morgenen.

Skrive mail efter mail efter mail.

Klippe video.

Brainstorme nye idéer til kampagner.

Bygge produkter.

Og sidst, men ikke mindst.

Lave Facebook-annoncer, der skaffer købe-klare leads.

Og selvfølgelig ind imellem fejle katastrofalt, så jeg må op på hesten igen og finde en ny vej til enden af regnbuen.

Men.

Jeg tager sku’ nok lige 100 år mere, for når det spiller, så er det edder-brodere-mig sjovt.

Hør selv.

I oktober neglede vi **25 leads** på en uge, der hver kostede en rund 50’er – til en liste, hvor det billigste produkt koster 30.987,- (og et gennemsnitligt salg ligger på ca. 33.000). Det var 50-66% billigere end nogensinde før og de selvsamme leads købte (i samme måned) for mindst 150k. Og så har vi ikke rappet om dem, der lurer i mange måneder og pludselig slår til – dem har vi haft adskillige af over årene.

Men det bliver sjovere.

For her i december kører vi næsten samme kampagne til en ny sæson af samme uddannelse, og her har vi kørt **38 leads** ind på samme tid og til samme pris, og vel at mærke SAMTIDIG med at vi har kørt en anden kampagne til et billigere produkt (et abonnement på 399,-). Her har vi samlet **72 leads** til 35,- bobs stykket (normalt betaler vi 125-175,- pr. lead og tjener penge på det).

Det helt store og springende spørgsmål er selvfølgelig altid…

KØBER de noget?

Og ja, det gør de.

Og hver gang jeg oplever den slags feber, tager jeg en ekstra tur igennem Halfdan Timms bog om Facebook Annoncering, sådan bare på begejstringens bølge – hvilket starter i morgen.

Jeg har været igennem den 10+ gange.

Og HVER gang får jeg nyt foder og nye idéer at løbe med.

Hvis du ikke har den, kan du læse lidt mere om den her og købe den til special Morten Spindler price.

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.