Argumentet IMOD at annoncere på Facebook

I dag skete der noget skræmmende...

Vi er i en situation, hvor vi publicerer MINDST 1 ny annonce HVER dag på Facebook, da min kvindes daglige julekalender med yogaøvelser giver så mange leads, at vi rider på en bølge og hver eneste opslag får et boost.

Men.

Men.

Men...

Vi trykker ALDRIG på boostknappen.

I stedet gør vi det efter bogen.

Altså Halfdan Timms bog om annoncering på Facebook.

I den bog forklarer han både HVORFOR du ALDRIG må bruge den forbistrede boost-knap på dine opslag og hvad du skal gøre i stedet (ja, også selvom cirka halvdelen af Facebooks indtægter kommer fra knappen, så er den stort set værdiløs for alle andre end fjæsens før omtalte pengetank).

Anyway, i dag da jeg var ved at lave et boost efter den korrekte metode, så fik jeg pludselig en meget ubehagelig besked fra Facebook, som jeg bringer frit fra hukommelsen oversat fra engelsk:

= = =

Annoncen blev ikke godkendt, for du har ikke længere adgang til at arbejde med annoncer; du har ikke overholdt vores politik.

= = =

Det lød som noget, der kunne komme i en email fra en spammer, men det var fra Facebook.

Lidt senere prøvede jeg igen.

Samme besked.

Jeg skyndte mig at skrive en ydmyg appel til Big Brother fjæs-bog, og heldigvis virkede skidtet list senere igen. Jeg gætter på, at de købte argumentet om, at jeg aldrig før har fået afvist en eneste annonce, og at jeg dermed har sat mig godt ind i god skik på Facebook.

Men hvis du vil have et argument for ikke at blive afhængig af ET eneste medie, så er denne historie vist et meget godt skræmme-eksempel.

For mig er det ikke skræmmende nok til at jeg holder op.

Men det er nok en meget god idé, IKKE at blev FOR afhængig.

Og så selvfølgelig...

At læse Halfdans bog en gang mere.

Hvis du ikke allerede har bogen, så kan du købe den med julerabat og bonus herunder (du må også gerne købe den som gave til en god ven, og indkassere bonussen selv).

(Kun for læsere af mine daglige emails > )


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.