De mest indbringende 550 kilometer i min karriere

Klokkenn 16.23 tikkede en ganske mystisk besked ind i min Facebook messenger. Den gik sådan her:

= = =

Og der er sgu en hel stak mere.

= = =

Det viste sig, at beskeden skulle være kommet EFTER en videobesked, men da den gode ven, som sendte beskeden var på et sted med dårlig forbindelse, tog det evigheder at uploade videoen, så hans beskeder kom i vilkårlig rækkefølge. Anyway, da jeg først havde fået og dechifreret indholdet af alle beskederne, stod jeg med kuldegysninger op og ned ad ryggen og et tomt stirrende blik, formentlig lidt a'la en zombie, der lige var blevet ramt af et haglgevær.

Et par timer senere var jeg på vej til København, og her kl. 02.28 natten til mandag siger triptælleren, at jeg har tilbagelagt 550 kilometer for at hente 2 papkasser med bøger.

Jow-jow.

Hvem bruger ikke gerne sin søndag aften og mere end 1000 kroner på at hente gamle bøger og DVD’er af tvivlsom grafisk kvalitet i den anden ende af landet?

Well.

Når der er tale om uvurderlige vidensprodukter til en samlet salgsværdi på gaden af…

Nok cirka 100 gange turens pris (!!!).

Så kan du ikke se Spindlermans ræv for bare brændt michelin-gummi.

Det der skete var, at en ven forærede mig de 2 flyttekasser fyldt med bøger og DVD’er af Dan Kennedy (og en række andre af de helt store navne indenfor direct response marketing og copywriting).

Og så måtte dagens email altså vente.

Heldigvis kunne jeg så konstatere, at vores Facebook-annoncer havde genereret mindst 2 meget varme leads, der har hejst flaget og ønsker at købe min kvindes flagskibprodukt til 30.987 med early-bird-rabat, så med lidt kreativ bogføring har den tur indbragt salg og værdi for 160 af de største danske sedler.

Og meget apropros bøger og vidensprodukter…


(Kun for læsere af mine daglige emails > )


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.