Lær af fersken-diktatorens æreløse fald fra tronen

Jeg har levet en del år på den her smukke blå og grønne bold, der flyder majestætisk rundt om solen, men jeg har aldrig i mit liv oplevet noget menneske, der var så usansynligt respektløs, skruppelløs og blottet for for almindelig anstændighed som præsident nummer 45 i United Bluff.

Betyder det, at der aldrig har været nogen som ham?

Overhovedet ikke.

Men hvis vi skal søge efter ledere, som har haft magt i et civiliseret land, skal vi formentlig tilbage til 40'erne, hvor en leder af Trumps kaliber tog sit eget liv da han indså, at hans tid var ovre.

Jeg har ikke noget håb (eller ønske) om, at Donald Trump tager sit eget liv, når han falder fra tronen.

Men hvis han gør, vil han formentlig ikke blive savnet af ret mange hjerneceller.

Jeg for min part ser med stor fortrøstning på, at han nu har fået en officiel stor, grim og uomstødelig plet på sit eftermæle – han er og bliver impeached, hvilket er grotesk funny, for let's **face** it... Han ligner jo en overmoden fersken med alt det orange ansigtsbruner. Desværre bliver han nok næppe fjernet fra det hvide hus, for de amerikanske republikanere har solgt så meget ud med røven bar, at de klapper hælene i og gør honnør, hver gang Trump åbner sin mund. De er blevet Trumps parti og har ingen skrupler over at tjene ham før folket og forfatningen – og de har flertal i Senatet, hvor Trumps skæbne skal afgøres om kort tid.

Anyway, midt i al den virak, kommer jeg til at tænke på, at jeg med skam må erkende, at jeg engang har støttet Donald Trump med et par hundrede kroner for en "how-to-get-rich"-bog jeg købte LANG tid før, jeg vidste, at han var og er et møgsvin.

Uff.

Hvis det er nogen trøst, så skammer jeg mig over det.

Til gengæld vil jeg med løftet hoved og rank ryg anbefale dig at læse Halfdan Timms bog om at tjene penge med Facebook Annoncering.

Hvis du ikke ejer den, så kan jeg endda sælge den til dig med rabat, bonus og festfyrværkeri...

TJEN PENGE PÅ FB >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.