319 tips du IKKE får brugt...

Så er der snart email summit, og det er en super fin idé og alt det der – hvem ved, måske vil jeg endda indfinde mig. Men jeg er nødt til at erkende, at jeg aldrig har haft den store fidus til den slags konferencer. Jo, du får inspiration og jo, der bliver sikkert kastet guldkorn op i luften, men det sørgelige er, at langt de fleste af dem, som møder op og bliver inspireret – de går lige lukt hjem og gør ingenting...

Måske er det en hård dom, men jeg har set det gang på gang.

Og jeg har også selv været skyldig.

Min pointe her?

Måske er jeg bare en gammel gnavpot, der ikke gider at tæppebombes en hel dag med 319 tips og teknikker og meget hellere vil lytte til en god lydbog 10 gange, for eksempel med Dan Kennedy og SÅ implementere det jeg lærer.

Eller læse en bog 10 gange og implementere.

Gad vide forresten, om du har bemærket, at jeg lige nu sælger Halfdan Timms bog om at tjene penge med annoncer på Facebook?

Den er et glimragende eksempel på hardcore viden destilleret ned i et format, hvor du faktisk kan BRUGE det til noget...

Og læser du den 10 gange (som mig)...

Så bliver du god.

BOGEN >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.