Huskereglen, du aldrig må glemme

Min gode ven Klaus Bruun, der driver en grafisk virksomhed i Horsens (prøv selv at google Grafisk Horsens), han lærte mig en gang i tidernes morgen at kende forskel på de 2 danske udtryk...

At skrive noget ned, og at skrive noget op.

For som han sagde... (og du får det frit fra hukommelsen):

= = =

Man skriver noget OP for at huske det, hvorimod man skriver noget NED for ikke at glemme det.

= = =

Det er en af den slags mega AHA-øjeblikke, hvor man aldrig mere igen er i tvivl, ikke sandt?

Nå, spøg til side.

Noget af det vigtigste ved at være storyteller er at skrive sine idéer ned med det samme du får dem, DET er ihvertfald en universel sandhed, for selv de fantastiske idéer, som du tror, du ALDRIG glemmer, forsvinder som dug for solen 20 sekunder senere, når du får en ny idé.

You know of what I speaketh.

Om få dage åbner jeg igen døren for salget af pladser i Fearless, hvor du modtager mit månedsbrev og min kærlighed på mange andre måder.

I januar dykker jeg ned i et emne, som måske er et af de mest værdifulde, jeg nogensinde har dyrket.

Det er formentlig den ting, der VIRKELIG skiller fårene fra bukkene i min kvindes forretning – eller måske rettere sagt, det adskiller hende så markant fra konkurrenterne, at mange af konkurrenterne kæmper hårdt for at sælge 8-14 pladser, hvor Tanja har udsolgt (ca. 20 pladser) på hver eneste sæson af sin uddannelse... Emnet er så omfattende, at jeg på ingen måde kan komme til bunds i det via et enkelt månedsbrev, men du kan komme igang med at bruge princippet selv i løbet af få minutter efter at du flår konvolutten op...

Hvis du vel at mærke tegner abonnement før den 10. januar.

Ellers er der lukket for det varme vand.

Husk det nu...

– du kan eventuelt skrive det ned.

Eller var det op?

Arh, bare skriv det bag øret.

Vi ses i morgen, hvor jeg sender et nyt skriv.

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.