Kick starter nu

Jeg ved ikke med dig, men i min bog er et nytårsforsæt sjældent det lokumspapir værd, det er skrevet på, for hvis du virkelig var committed at ændre noget, kunne du lige så godt gå igang i det øjeblik du fik idéen, der er absolut ikke noget der tyder på, at starten på et nyt kalenderår giver dig bedre stamina, eller sagt på en anden måde...

Motivation, der holder længere en et par uger.

Når det så er sagt, kan det være fint nok at reflektere over, hvad du nåede i det år der er gået, når bare du er bevidst om, at du lige så godt kan starte forandringen den 27. december som den 1. januar, og faktisk vil jeg vove den påstand, at det er STÆRKERE at starte på en skæv dato...

Jeg for min part tror ihvertfald mere på et forsæt, når jeg går igang med det samme og IKKE venter til den 1. januar, hvor jeg er træt og uoplagt (ikke at jeg har tømmermænd, for det får man jo mest af alkohol, og det rører jeg ikke ved, fordi det dræner mine superkræfter).

Men; det skal ikke skille os ad, bro.

Hvis du gerne vil rykke din omsætning med mail OP i 2020 og starte den 1. januar, så har jeg stadig billetter på første klasse sammen med de andre frygtløse krigere – når bare du forstår, at 1. klasse ikke er en sove-kupe, men i stedet vognen, hvor folk smøger ærmerne op og giver den en skalle imens alle taberne på monkey class kæver bajere og glor ængsteligt på deres stupidphones.

Nej, det var ikke pænt sagt.

Men det var heller ikke i nogen god mening, for jeg har – åbent og ærligt – ikke 5 potter p*s til overs for mennesker, der sidder og knuger deres lottokupon i lommen med fingre der er klamme af koldsved imens de passivt lader livets virkelige lottokupon VISNE.

Jeg taler naturligvis om deres evne til at lave penge ad libitum.

Vi er alle født med evnen til at sælge, se bare, hvordan børn vedholdende og helt naturligt sælger idéen om, at de skal have lidt mere fredagsslik eller slippe for opvasken eller låne fars bil (når de er blevet ældre).

Men voksne, derimod..?

Er næsten altid bange for at sælge, og det er helt okay.

Faktisk er det fedt for dig og mig, for hvis alle nørdede frygtløst med e-mailmarkedsføring, så var konkurrencen nok lidt større.

Anyway, det må være nok foder til tankerne for en aften.

I de næste 13 dage kan du kickstarte dit nye år...

FEARLESS

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 


Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.