Læser sender kærlighedsbreve til (ellers) forhadt emailnørd

Man må tage imod kærlighed, hvor man kan få den, når man (lissom yours unholy) turer frem med holdninger, der giver mindst en anerkendt GRU-ru i branchen lange sorte hår på hænderne, ukurante kurver på rygsøglen imens høn råber »FORRÆDDER« højt i kor (især med sig selv).

Ja, din ellers tilforladelige og uanseelige Spindlerman er så forhadt i nogle kredse (især en), at mere end 1, som har formastet sig til at hyre mig for nylig er blevet kontaktet med alt andet end venlige advarsler om 'kvaliteten' af mit arbejde (eller manglen på samme).

Nu er det ikke fordi jeg har søvnløse nætter over den slags, for hvad kan man forvente, når man stikker næsen frem og siger noget, som går imod den den gængse opfattelse i en branche?

Man kan forvente at få slag over næsen.

Benene i min er heldigvis lavet af titanium, men alligevel kan jeg godt blive høj af de kærlighedserklæringer, som ind imellem finder vej til min indbakke.

De kan ikke stå alene.

Uden salg, ville de være ligegyldige, jeg er jo ikke poet.

Men her er en lun mail jeg fik for nylig.

= = =

Hej Morten

Jeg vil bare lige sige: Tak for dig.

Det er simpelthen så vigtigt i denne verden med flinkeskole og politisk korrekthed, at man kan finde mennesker med kant og ægthed der leveres lige så naturligt som at trække vejret.

Kærlige hilsner

Karina

= = =

Udover ROSen, som jeg begærligt lapper i mig, så ligger der en vigtig lektion gemt i Karinas kærlige erklæring.

Lektionen er: »Kant og Ærlighed«.

Men dem som din følgesvend kan du komme langt i din markedsføring med emails, og jeg bryster mig af at vide en del om, hvordan du kultiverer dem – og så en masse andre kvaliteter – så virker som magnet på knitrende sedler til din tegnedreng, og mit næste månedsbrev kan blive dit livs vigtigste investering. Det er store ord, men jeg bilder mig ind at lektionen du lærer derinde er den vigtigste faktor i min kvindes markedsføring, og hun er en sand stjerne i sin branche, ihvertfald når det kommer til at sælge pladser.

Klik herunder og tilmeld dig, men gør det snart, for den 11. januar er det for sent.

FEARLESS >

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.