Politisk motiveret email-deadline

Jeg skal lige forstå det rigtigt.

40 iranere er trampet ihjel fordi de var samlet i hobetal for at sørge over at USA har dræbt deres bestialske terrorgeneral..?

Altså...

En ting er da, at Donald Trump er fuldstændig utilregnelig og aldrig skulle have ledet nogen-som-helst, men I skal sku da ikke trampe hinanden ihjel fordi den ene galning har trykket på knappen og dræbt den anden.

Så lad da vær' med det der.

Nå, denne sladderspalte handler jo ikke om politik.

Men så igen, at verden er mere crazy end den længe har været, kunne jo godt være et argument for at gøde og vande det træ, der skal give dig smør til dit æg og salt til din fedtemad, og i mit næste månedsbrev tager jeg hul på en serie af artikler, der handler om et af de vigtigste elementer i den markedsføring, der har gjort min kvindes yogauddannelse til den bedst sælgende i Danmark.

Igennem de sidste 8 år har 150+ yogi'er betalt mellem 25.000 og 35.000 gode spanske kroner for at stå i lære under Tanjas kyndige ledelse. Hun har med andre ord omsat noget der ligner 4,5 millioner i den del af sit *enkeltmandsfirma*, så når jeg fortæller dig om det vigtigste element i markedsføringen - og lærer dig, hvordan du selv kan bruge det, så er det værd at klappe lyt-lapperne ud, synes du ikke?

Hvis svaret er *jo*, så kan du melde dig ind herunder.

Men skynd dig.

Deadline nærmer sig som en drone over en irakisk lufthavn, no offense.

FEARLESS >

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.