Det eneste, der sælger bedre end emails

Min datter laver lige nu sin ansigtstræning fordi, som hun siger:

= = =

Hvis jeg ikke gør det, så får jeg det ikke gjort.

= = =

Jeg for min part får heller aldrig lavet min ansigtstræning, hvis jeg ikke gør det, men bortset fra det så er denne aften gået med at datteren og jaaarj har bokset med den eneste form for markedsføring, der (gjort rigtigt) er mere effektiv (læs: sælger bedre) end e-mailmarketing.

Og nej.

Jeg siger ikke mer'.

Ihvertfald ikke lige nu, for jeg forestiller mig, at det må være pænt kedeligt at læse om den slags, før jeg kan fortælle med sikkerhed, at konverteringen var god.

Og det ved jeg først om 3-4 uger – tidligst.

Hvad?

Du har gættet, at jeg taler om en direct (altså snail) mail udsendelse?

Er du i familie med Sherlock, ?

Okay, jeg indrømmer.

Men SÅ siger jeg heller ikke mere, før jeg ved om det konverterer lige så godt som det plejer. Og NÅR jeg siger mere, så bliver det formentlig kun til mine betalende, frygtløse krigere. Hvis du ikke er en af dem, så kan du blive det på linket her:

FEARLESS >

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.