Hvis du nu fik 6 dage at leve i...

Jeg har en ret livlig fantasi, men jeg tror ikke, at jeg er i stand til at forestille mig, hvordan det ville være at få en dødsdom – heller ikke selvom jeg som en ganske ung knøs havde sådan en tæt inde på livet, da min første kæreste fik kræft, og endte med at sove ind på hospitalet imens jeg sang – eller måske nærmere nynnede – hendes favorit Elvis-sang (Judy) for hende.

Ja, sorry for det dystre billede, men livet er nogle gange 'en dødsens indianer', som Anders Matthesen nok ville sige.

Anyway, hvorfor snakker jeg nu om døden efter livet?

Simpelthen fordi, min nuttede Watson-wannabe, at min deadline for at få komme med i fearless OG få mit januar månedsbrev egentlig var annonceret til i morgen, men nu er trykningen blevet udsat 5 dage, så med lidt morbid humor kan man sige at du har 6 dage mere at leve i, før det er for sent.

Og hvis jeg ikke var mig men alligevel vidste, hvor værdifuldt mit næste månedsbrev bliver, så ville jeg åbent og ærligt ikke tøve.

Men nu ER jeg mig og du er DIG, så det bliver spændende at se, hvad du vælger.

To be or not to be...

FEARLESS >

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.