Om at finde vej i marketing-junglen uden at miste gnisten

Jeg sad og ledte efter et godt bruce-springsteeen-citat, som jeg kunne skrive om i en email, for som jeg tænkte... Den mand har så mange gode pointer og historier, der har ramt mænd og kvinder i mellemgulvet...

Og så huskede jeg den sang, som blev tegnet på min arm for noget der ligner 18 år siden.

= = =

My beautiful reward

= = =

Det er en sang om den der søgen, vi allesammen har efter et eller andet i livet, og om hvordan voksenlivet byder på flere spørgsmål end svar, selvom man som barn troede at det hele ville gå op i en højere enhed, når først teenageårene gik væk.

I dag er min tush på armen falmet lidt og det er svært at læse ordene der står med sirlig skråskrift sammen med noderne til sangen, men min nysgerrige søgen er uformindsket og skarp som nogensinde før.

Og ja, jeg har fået min belønning i form af 6 prægtige børn – hvoraf de 4 bærer mine gener.

Og når min søn på 4,5 år siger til sin søster på 22 »ved du hvad, jeg elsker dig rigtig meget, og jeg kan li' dig«, så ved jeg, at det er lykkedes at give andet og mere end gener videre. Når jeg så oven-i-hatten er så privilligeret at kunne arbejde med noget, der føles som (og er) en leg – og midt i en kaotisk hverdag skabe en hæderlig tilværelse for min familie OG hjælpe andre med at gøre det samme, så er det svært at bevare pessimismen.

Se, det var en sand anekdote.

Og herunder finder du linket til at få foden indenfor i mit univers. Men vær advaret. Det er kun for dig, der kan bevare vreden, nysgerrigheden og lysten til at dyrke storytelling og e-mailmarkedsføring, og der er ingen garanti for, at du når alle dine mål så hurtigt som du drømmer om.

Men hvis du besidder den kvalitet, som fik Bruce Springsteen til at kæmpe ufortrødent i de første 10 tynde år, før han i 1975 brød igennem og fik mere succes end han nogensinde havde turdet drømme om... Hvis du har tålmodighed og vedholdenhed – og hvis du ved, at der er behov for det du sælger...

– så er jeg sikker på, at du når dit mål.

Jeg har forlængst nået mine – men heldigvis allerede sat mig nye.

Lad mig hjælpe dig med dine i Fearless >

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.