Advarsel.

20200115

Der er masser af gode grunde til IKKE at læse dette blogindlæg, herunder den (måske) vigtigste

= = =

Hvad du ikke ved, har du ikke ondt af.

= = =

– og med det mener jeg... når du ikke læser videre, så vil du leve i salig uvidenhed om alt det, du går glip af, hvis du IKKE tilmelder dig FEARLESS inden midnat – fordi midnat er nemlig den ultimative deadline til at få mit (måske) mest værdifulde månedsbrev nogensinde.

Og ifølge nogle af mine kunder, så siger det en del.

Hør bare, hvad Jørgen Melchiorsen sagde om black-friday-special oktober-nummeret i 2019:

= = =

Jeg hader Black Friday! Og ville i hvert fald ikke bruge energi på det pis! Jeg har lige læst #02/2019. Og har adskillige idéer til BF tiltag...

(hvorefter han lavede en fødselsdagskampagne inspireret af black-friday-opskriften i månedsbrevet – og her får du kun et lille udpluk af det lange skriv han lavede i Facebookgruppen)

...Jeg ville IKKE have gjort det, hvis ikke det sidste nummer af månedsbrevet havde givet mig inputtet.

Så helt basalt og kynisk set - så har medlemsskabet af foreningen her i denne uge givet mig et kvalificeret input/en god idé, som med 4-5 timers arbejde skabte 40.000 kroner i salg. Og det er vel ganske godt. Især på en dag, hvor vi underviste og fejrede fødselsdag - og altså slet ikke var hjemme eller i nærheden af computeren.

Så herfra lyder opfordringen: Bare kom i gang! <3

= = =

En anden god grund til IKKE at læse videre (og jeg noterer mig, at du ikke er smuttet endnu), kunne være at jeg kommer til at understrege hvorfor det er en underdrivelse, når jeg siger at månedsbrevet og min medlemsklub fearless LANGT FRA er for alle, og måske heller ikke noget for dig, alt efter om du tænder på at købe det ene kursus efter det andet, som du downloader og ALDRIG implementerer – eller du er tændt på at smøge ærmerne op og arbejde hårdt for at rykke dig og din e-mailmarketing.

 

Hvis du (alvorligt og oprigtigt) mener, at du hører til i »do'er-segmentet« af de to, og ikke er i tvivl om, hvilken jeg mener...

Så KAN det være interessant for dig at læse videre.

Vi får se.

Her er, hvad du får i januar månedsbrev.

(Når du slår til så snart du har læst denne email.)

= = =

Det lovlige 'narkotikum' der giver min kvinde en urimelig fordel over konkurrenterne (der halser efter hendes yogauddannelse som iPhone-efterligninger efter originalen) – og let kan være en af de vigtigste årsager til at hun omsætter 2-3-4 gange så meget om året, som konkurrerende yogauddannelser i Danmark.
Se den hemmelige opskrift på side 2.

Arkivet jeg kalder ‘den hellige gral’, hvor jeg gemmer panserbrydende patroner og langtrækkende missiler, som vi kan trække frem med et tryk på den røde knap, hvis min kvindes konkurrenter skulle formaste sig til at stikke næsen mere frem end vi bryder os om.
Skynd dig om til side 3, når månedsbrevet lander i din postkasse.

Hvornår du kan sende disse helt særlige emails UDEN permission, og hvorfor det er både effektivt og moralsk helt forsvarligt (omend kækt), men stort set aldrig nødvendigt, når du ved hvordan du skal bede om permission.
Side 5

Kun snæverheden af din egen forestillingsevne sætter grænser for, hvor og hvornår du kan bruge princippet bag månedens tema til at hive flere (og bedre) salg i land fra kunder, der med glæde anbefaler din forretning til andre.
Så er det ab mæ’ lapperne å aaam på siii åått, jo. (Det var fynsk og betød: se side 8).

Sådan får du ja til et af de rigtigt sjove møder med de kunder, du ’tænder’ allermest på, og der er med garanti intet vederstyggeligt ved dette tip (medmindre du har beskidte tanker).
Side 10
= = =

Så når vi ikke flere advarsler for denne gang, skipper.

Imens du lader krybdyrhjernen lede efter undskyldninger for at sætte sig ud på udskiftningsbænken med et kølende håndklæde om halsen, så kan jeg lige svinge endnu en advarsel.

Fearless er ikke et sted du kan vende tilbage til, hvis du fortryder og melder dig ud.

Det kan måske virke indlysende, men af dem som i tidens løb har meldt sig ud igen, har en god del sagt: »måske en anden gang« eller »jeg kommer igen, når jeg har bedre tid«.

Men så er døren lukket.

Du er her stadig?

I så fald vil jeg lade dig klikke på linket herunder og overveje en sidste gang.

Men skynd dig hurtigt.

Deadline lurer.

FEARLESS WARRIOR >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.