15 minutters stjernestøv

I februar sidste år arbejdede jeg for et firma, hvor båffen fik lejlighed til at møde Virgin-milliardær og business GRU-ru Richard Branson og få en personlig samtale med the man himself...

Prisen?

15.000 dollars

Der er sikker mange, som gerne vil betale den sum for, blot at få en selfie med en celebrity af Virgin-milliardærens kaliber.

Men uanset hvor meget erfaring og hvor store indsigter han har, er det næppe sansynligt, at han kan give tips og råd til ret mange, der modsvarer den vanvittige sum, han kræver for at stille sig op og sludre med et glas rødvin ibland en lille flok rige og håbefulde fans i nogle minutter.

Men okay.

Når du betaler en stærk pris, så er der større chance for, at du rent faktisk HANDLER på de forslag til forvandlinger, som en dygtig coach eller mentor kan bringe.

Jeg sælger også den slags møder, men de foregår HELT nede på jorden, og 1 times sparring, hvor der ikke er andre end dig og mig tilstede koster *kun* 2.000,- kroner incl. moms, hvilket dog for mange også kan være en pæn investering.

Men de fleste af dem, som har købt min sparring, har gjort det mere end 1 gang, hvis det fortæller dig noget.

En enkelt har købt adskillige af den slags timer, og de møder bragte en meget markant forandring, der blandt andet bevirkede så voldsom stigning i omsætningen, at hun siden har måttet ansætte mindst 4 højtlønnede medarbejdere for at håndtere den vilde ordretilgang.

Men hun betalte så også *en stærk pris*.

Og hvad er det nu der sker, når du betaler en stærk pris for sparring..?

Rigtigt.

Så handler du på det.

Men i dag skriver jeg IKKE for at sælge dig på idéen om at hyre mig til coaching, der hiver i dit lomme-foer.

Jeg skriver derimod for at bedyre, at du (og alle andre, der kvalificerer sig) fra i morgen kan få 15 minutters HELT GRATIS sparring.

Jeg ved det godt…

Vi har jo lige konstateret, at når det er gratis, så er der en risiko for, at nogen ikke møder op eller ikke får implementeret det jeg byder dem.

Men den risiko er jeg villig til at tage.

Hvis du vil have sådan en session (som normalt koster 500,- kroner incl. moms), så skal du holde dig klar ved tasterne kl. 9.46, hvor min daglige email går ud.

Word up.

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.