Morten holder sig godt på trods af vejret...

I dag havde jeg en samtale med en af de danskere, der virkelig kan holde vejret længe når han dykker uden snorkel og alt det gas...

Han hedder Morten, men derfor kan han jo sagtens være en god fyr, og han har ihvertfald skabt sig en forretning med salg af viden om og udstyr til...

Fridykkere.

Men selvom hans forretning er i lige så god form, som ham selv, så var han ikke bleg for at tage en snak om, hvordan han kan puffe sit salg til et nyt niveau med emails, og det var ski noget der varmede den her (ellers) iskolde stodder da Morten bedyrede at han nu ville plastre sin væg til med den nye plan for at sælge pladser på både en workshop og (så vidt jeg husker) 4 forskellige kurser...

Alene den tilgang siger noget om, hvorfor Morten allerede har gang i forretningen.

Og hvorfor han formentlig når sine nye mål.

Han hører til i den kategori menneske, jeg kalder for DO'ers.

Man kan ikke sige det på dansk, vel?

"Gø-re-re" er bare ikke et karismatisk udtryk.

Men du forstår jo også helt fint, at når jeg siger DO'er, så mener jeg typen, der ikke lader sig kue af vind og vejr – og du ved også helt instinktivt, om du hører til i samme kategori, eller om du alternativt hører til dem, som jeg kalder for FEELERS. Og det kan man godt sige på dansk, men det klinger stadig lidt underligt at sige 'Følere'.

Anyway, forskellen på de 2 kategorier er, at DO'ers... de sætter sig et mål og går igang med at GØRE, hvorimod FEELERS de skal lige vente til de FØLER sig klar – hvilket som regel betyder aldrig, og hvis de endelig starter noget, så kommer de aldrig i mål med tingene.

Og før noge stakkels FEELERS stejler...

Der er ikke noget galt i at være FØLER – medmindre selvfølgelig at du selv er træt af det – og så er det heldigvis såre simpelt at lave om. Du skal blot holde op med at vente til du FØLER dig klar og i stedet bare GØRE (og så opleve, hvordan du pludselig føler dig klar fordi du GØR).

Gik det mening, eller gak det kuk?

Hvis du GØR, så kan du få en sparring til at jumpstarte din e-mailmarkedsføring, sådan som Morten gjorde det, og den koster gratis.

Detaljer her:

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)


  

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.