En panserbrydende bazooka til dine kampagner

Det er i bund og grund hvad du får med årtiets første månedsbrev fra yours unholy.

Mit (hands down) mest værdifulde månedsbrev til dato (også medregnet de første 22 fra 2015-17) er fra forside til bagside mættet med konkrete what-to's og how-to's omkring den ene ting, som har givet min kvinde det største forspring i sit brand og markedsføring – et forspring, der gjorde at hun uden at blinke kunne fordoble omsætningen ved at omstrukturere lidt... I stedet for 20 pladser om året sælger vi nu 40 pladser om året til ca. 31-33.000 kroner...

Jeg afslører hemmeligheden, og du kan lære det hele, når du blot melder dig ind senest tirsdag 14. januar 2019, hvor bladet ryger til trykkeren med express-e-budet.

Hvis du ikke får det månedsbrev kan du med rette ærgre dig gul og grøn, for lige meget hvilket niveau du er på lige nu, vil du kunne tjene din egen vægt hjem i guld (plus/minus det løse), når du implementerer det du lærer. Hvis du er nybegynder, kan du få kæmpe værdi – og hvis du allerede er igang med det jeg lærer dig, vil du kunne løfte dit momentum eksponentielt, hvis du forstår.

Anyway, deadline lurer i kulissen med sin lumske le, så tør grinet af hans fjæs med købslinket herunder:

 

 (Kun for læsere af mine daglige emails >)


  

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.