2 frygtløse kendisser

For nylig vendte 2 af mine gamle Fearless Email Warriors (*) tilbage efter en lang og tiltrængt pause...

(*) Fearless Email Warriors er mit kælenavn til dig, som (før eller siden) abonnerer på mit månedsbrev og (dermed) er med i mit Fearless-univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere.

De 2 gamle medlemmer havde sådan set holdt ufrivilligt pause, for det var MIG, der trak stikket i næsten 2 år, og da JEG meldte klar-parat-ti-start-ti-NU (hvis jeg ellers må være så fri at låne en af Bamses replikker), så var de ikke lige klar, og det er vel fair nok.

Dem, der har fulgt mig et stykke tid, vil vide, at jeg ellers ikke har så meget til overs for afhoppere.

Og nej, det ikke fordi jeg har følelser bundet op på, om folk bliver hængende – jeg jeg 'hader' dem ikke, og der er intet ondt blod herfra.

Men min respekt smuldrer for det meste lidt, for jeg er nemlig ikke i tvivl om, at den vare jeg leverer kan tjene sig hjem mange gange, når du bare investerer nogle få minutter pr. dag. Så når krigere lægger sværdet og melder sig ud, har jeg ondt af DEM, for det betyder med næsten usvigelig sikkerhed, at de ikke fik gjort nok (eller noget) – og har dårlig samvittighed. Donald Trump ville sikkert kalde dem »do-nothing-democrats«, og selvom jeg ikke er enig i ret meget han gør eller måden han gør det på, så er jeg kynisk nok til at skamme afhopperne lidt ud, for på trods af at de næsten er for få til at flyve i flok, så siger de 'allesammen' at de egentlig gerne ville fortsætte, men...

= = =

»Jeg stopper, for jeg kan ikke finde de 20 kroner om dagen (hvilket svarer til eeeeeeen Fanta Excotic på en tankstation, som jeg køber uden at tøve, når sukkertrangen kalder«.

= = =

Anyway, tilbage til sporet.

De 2 gamle krigere har fundet vej tilbage i folden, og skal nu igang med at sparke noget alvorligt nums'hul.

Jeg glæder mig til (atter) at være en del af deres krigsliderlige leg, hvis man kan sige det sådan, når folk tænder på at lave gysser med e-mailmarkedsføring.

Det næste nummer af mit månedsbrev bliver (IGEN) det mest værdifulde nogensinden – ti-hvert-i-fald, hvis du spørger mig.

Og som vi allerede har konstateret, så har jeg absolut ingen følelser i klemme.

Jeg ville udgive mit månesbrev, om der så kun var 1 eneste læser.

PT. er der kun godt 20 læsere, og da jeg har fokuseret på at profitere i andre forretninger, så har jeg ikke fået løftet det tal siden startede igen for 5 måneder siden.

Nogen ville måske synes, at det er for lidt, men de forstår ikke, at jeg udgiver mit månedsbrev for min egen skyld.

Punkt 1 så holder det mig skarp.

Punkt 2 så bruger jeg det content i andre sammenhænge.

Jeg har for eksempel lige udgivet en bog med mine første månedsbreve.

Og i fremtiden vil et udpluk af mine månedsbreve blive samlet til bøger om særlige emner – det gælder for eksempel januar og februar -udgaverne fra i år, der begge dykker dybt i et meget vigtigt emne der måske er noget af det mest værdifulde, jeg har skrevet om – so far. Bogudgaven vil indeholde noget ekstra, og dem som HAR månedsbrevene vil få en klækkelig rabat, når de køber den.

Det er lidt lissom i Batman begins, hvor flagermusemanden er havnet i et fængsel i mellemøsten, og der starter han et slagsmål, hvorefter en af de svæklinge, som han slås med siger:

»I am the devil«

Hvortil Batman (inden han banker tossen) svarer...

= = =

No, you're practice.

= = =

Ja, på samme måde ville nogen måske tænke »fåååårg en masse arbejde, når han kun har godt 20 krigere«, og hvis det er tilfældet, vil jeg gerne sige tak for omsorgen, der er værdsat men helt unødvendig.

Jeg udgiver mit månedsbrev, uanset hvem og hvor mange der er med.

Jeg ved, at mine krigere profiterer (før eller siden, det er ikke et quickfix, selvom der ind imellem florerer beretninger om hurtig fortjeneste i vores Facebookgruppe).

Månedsbrevet udkommer også, uanset hvad DU gør, kære læser.

Men hvis du vil med, når næste månedsbrev går i trykken om kort tid, så gå du bare lidt berserk på linket herunder, det er altsammen god træning til når vi skal i krig sammen, brormand (eller søs-mand).

Fearless >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.