Hvad jeg (gnæk) elsker mest ved weekenden?

Well, nu spørger du jo så direkte, og der går ikke skår af mig fordi jeg fortæller dig en af mine bedst bevarede hemmeligheder.

Og så alligevel.

Hvis du har fulgt mig i mere end et par uger, kan du muligvis gætte det pr. osmose, men jeg kan ikke huske at have fortalt nogen om det her.

For mig er det allerfedeste ved weekenden, at konkurrenterne ligger på sofaen og piller sig i deres private dele, imens de bedøver den kreative del af hjernen med serier, chips, flere serier og flere chips. Det ved jeg selvfølgelig ikke med sikkerhed, at de alle-zu-sammen gør – men hvis de mange hundrede mennesker (og konkollegaer) jeg har mødt i kraft af mit arbejde kan tegne et generelt billede af situsjasken, så rammer jeg mere plet end de fleste vil være glade for at indrømme.

Så nej, det er ikke nogen gennemsnitlig måde at møde sin weekend på, når jeg tænker:

= = =

Yiiiihaaa, nu går de unge hjem og lægger sig i barnets stilling, imens en anden en kan få noget arbejde fra hånden.

= = =

Og jeg kan selv finde indtil flere... (du behøver ikke at pege) ...stress-eksperter, der vil sige at det er et usundt mindset, for tænk, hvis jeg arbejder mig ihjel.

Det de ikke forstår, er at det er en leg for mig.

Når jeg skriver 2 ekstra mails og redigerer et par videoer i stedet for at se et afsnit af Claes Bangs nye vampyr-serie (selvom jeg egentlig gerne ville se den, for han er en gammel ven), så bobler der kulsyre i mit blod af begejstring over det forspring, som jeg lige har givet mig selv. Og i dette øjeblik er jeg særligt oppe at køre, fordi det månedsbrev, som jeg skriver på og snart sender i trykken, handler om noget meget vigtigt, som en af mine bedste kunder og Frygtløse Email Krigere har implementeret i en evergreen emailserie, og resultatet er så godt, at jeg må knibe mig i armen og huske mig selv på, at det kan være tilfældigheder. Anyway, lad os bare savle lidt sammen over resultatet, så kan vi altid ærgre os, hvis vi (mod forventning) skulle finde ud af, at det var tilfældigt...

Det er nemlig en automatisk email-serie, som har kørt længe, der er gået fra at konvertere cirka NUL kroner (hvilket var okay, mange af dem købte senere, når hun lavede manuelle kampagner)...

Og nu?

Konverterer den 3 salg om dagen til en samlet værdi af lige knap og nap 9 kilo jyske dineros.

Ja, det var så OM DAGEN, skipper-løg-sovs.

Ikke om måneden.

Eller om ugen.

Og jeg er ret sikker på, hvorfor det sker – du får opskriften i det kommende månedsbrev – og selv, hvis halvdelen af de kunder så alligevel ville have købt senere, så er det en sensation, for det er jo MEGET federe at få penge i kassen med det samme, når man har betalt for et lead, og måske kunne mer-sælge til dem senere, end det er at de MÅSKE køber senere.

Deadline på at få månedsbrevet nærmer sig.

Der er INGEN binding på abonnementet.

Dog skal jeg lige huske at nævne...

Hvis du melder dig ind på IMPULS, selvom du ikke har tænkt dig at bruge medlemsskabet til noget, og ikke gider at læse mine guldkorn, så lad være.

Køb dig en Cocio for pengene i stedet.

Og en plade lys Marabou i morgen.

Det er en meget mere langsigtet løsning på dine »dopamin-kick-cravings«, at bruge de 20 kroner om dagen på noget, der hurtigt slukker tørsten.

Hvis du til gengæld er typen, der godt vil investere lidt af dine weekends (eller dine morgener, eller when-ever) på at rykke når konkurrenterne sover...

Så kan du få dit weekend-kick her:

fearless.mortenspindler.dk

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.