Mine mørkeste sider...

Da vi satte os til rette i sofaen for at se X-men – Dark Phoenix, havde jeg på fornemmelsen, at jeg kunne finde gode emner til emails i plottet, så mine bedste skriveredskaber var ved min side hele vejen igennem den fængslende historie...

Jeg fik dog ikke skrevet meget.

Ikke fordi, der ikke var noget at notere.

Men fordi filmen mindede mig så uhyggeligt meget om mit eget liv, at jeg (bogstaveligt talt) fik åndenød og noget der kunne minde om den tilstand, som almindelige dødelige kalder skriveblokade.

I filmen mister Dark Phoenix aka Jean Grey sin far, selvom han stadig var i live (hvilket også min mørke skæbne, jeg har ikke set ham i snart 4 år, og når vi en sjælden gang imellem har kontakt via mobilos, er det som at tale med et spøgelse).

Dark Phoenix skubber de fleste af dem hun holdere af VÆK, men i sidste ende rejser hun sig op for at beskytte dem, der er tilbage og bliver til den person, hun gerne vil være.

Ikke uden ofre og tab.

Men med håbet om en ny tilværelse intakt.

Når jeg lige har sovet på, at mit eget væsen minder mig om en kvinde der kan flyve, så vil jeg bringe et par dybe business- (og livs-) lektioner fra filmen.

Indtil da vil jeg minde dig om, at der er åbent for tilmelding i min version af X-men, hvor Fearless Email Warriors står side om side i kampen om verdensherredømmet.

Hvor?

Why, here mate:

fearless.mortenspindler.dk

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.