Den kriminelle lavalder for præsidenter og andre idioter

Jeg husker en dansk film, hvor moderen (meget komisk) sagde til sin søn...

= = =

Den kriminelle lavalder betyder, at du ikke må gøre noget ulovligt, når du er under 15.

= = =

Men nu ved vi jo så, at det ikke er sandt – heller ikke i USA, hvor man blot skal opføre sig som en forkælet 9-årig for at slippe for alvorlige forbrydelser.

Donald Gump, der aldrig nåede at blive teenager – ihvertfald ikke mentalt – står nu til at blive frikendt for alvorlige forbrydelser, der formentlig har kostet adskillige menneskeliv og med sikkerhed har sat USA's hårdt tilkæmpede respekt (fra os på den 'anden' side af andedammen) over styr.

Han er desværre et rigtig træls eksempel på nogle af de mekanismer i markedsføring og branding, der heldigvis også kan bruges i en god sags tjeneste.

For hvis man på nogen måde kan tale om at sælge sand i Sahara, så passer det på svindleren, der lige nu kan kalde sig præsident i United Bluff.

Anyway, jeg har ingen respekt for manden, men jeg ved godt, hvilke psykologiske triggers og mekanismer, der har sendt ham til det hvide hus.

Og jeg ved også, hvordan du bruger dem (etisk forsvarligt) til at sælge billetter i din butik.

Uden at lyve.

Og uden at folk i hele verden krummer tæer.

Du kan få en smagsprøve her, hvis du er nysgerrig:

15min.mortenspindler.dk

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.