Doven salgspitch til de seriøse

Efter at have nørdet i 10+ timer med min kvindes websites, videointerviews der skulle redigeres i Adobe Premiere og tekster der skulle skrives, emails der skulle ændres og fotos der skulle shoppes – plus alt det løse – så er det vel ikke for meget forlangt at en mand får lov til at slappe af med at lave en blatant salgs-pitch for sine egne produkter?

Hvis du er seriøs omkring din markedsføring med emails, så findes der næppe noget, der er mere profitabelt for MIG, end at du køber abonnement på mit månedsbrev Fearless Email Rampage – og samtidig får adgang til en månedlig 1:1-sparring og masser af ressourcer i vores Facebook gruppe og arkivet for gamle teleklasser.

Om det også er profitabelt for DIG?

Kun hvis du er seriøs og kan følge simple instruktioner.

Så vis mig nu dit blod.

Meld dig ind og bliv en del af den lille eksklusive flok, der får mine allermest gyldne korn i postkassen hver måned og har adgang til at pille i min hjerne på abonnement.

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.