Min tungeste burde...

Det her er et citat fra den franske filosof Pascal Bruckner...

= = =

Den tungeste byrde er at leve uden at eksistere

= = =

Jeg skal lige huske at indrømme, at jeg ikke aner hvem han er, jeg så blot citatet i en avisartikel, og så kom det tilbage til min krøllede hjerne, da jeg gik tur med hunden her til aften...

Jeg er ikke vindueskigger, men der er tidspunkter, hvor man ikke kan undgå at se, hvad der foregår i menneskers stuer, og i dag, da jeg drejede om et hjørne, lyste en 60-tommer skærm lige ud i fjæset på Tjalfe og hans danske menneske, som gik 20 meter bag ham med godbidder i lommen og en snor i hånden, som sjældent bliver brugt – far her kan nemlig som regel kalde den sorte Fenris-ulv til sig uden pjat.

Og på den 60-tommer skærm kørte en fodboldkamp, der tilsyneladende var ren hypnose for den familie, som dvælede der bag skærmen.

Jeg smilede ved mig selv og sagde til min mor (som jeg ofte taler med på når hunden går tur med mig)...

= = =

Morten til mor: »Hold nu kæft, jeg er glad for at jeg ikke har sådan et liv, hvor jeg sidder og bedøver mig selv med at glo på andre menneskers liv og sportsgrene«.

= = =

Og for mig...

Ville det være indbegrebet af at leve uden at eksistere.

Du kunne også kalde det at blive holdt kunstigt i live.

Det er ikke noget krav, at du har det på samme måde, for at være en del af mit univers for ambitiøse emailmarksførere (fearless). Faktisk ved jeg med sikkerhed, at en af mine mest frygtløse og aktive krigere Jørgen Melchiorsen ELSKER at se fodbold, så det ene udelukker ikke det andet.

Men hvis du ikke – lissom Jørgen og undertegnede – elsker at forandre verden med et eller andet projekt der er drevet af en brændende ild i din mave, så er der næppe nogen grund til at klikke her:

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.