Email-nørd bliver millionær som 46-årig

Da jeg åbnede den Århusianske forstadsavis (Gyllands Pesten) kiggede jeg ind i ansigtet på en dreng, der stadig havde spor af modermælk i mundvigene, men helt u-effen var han nu ikke...

Han var nemlig blevet millionær som 21-årig.

Det er godt gået.

Jeg blev først millionær som 46-årig, og det var mere held end forstand.

Ja, og så alligevel.

Jeg vidste instinktivt, at jeg havde ramt en guldåre, da jeg første mødte min pragtfulde yogakvinde på den bette villavej i Århus, hvor hun boede dengang for godt 6 år siden. Men jeg tog hende ikke for pengens skyld, faktisk var jeg sikker på at hun ville komme ud med underskud, hvis hun solgte den pænt slidte rønne, hun boede i, men jeg lærte noget om IKKE at være for kæphøj, når man skal vurdere en Århusiansk yogakvinde og hendes tresser-villa.

Et par år senere giftede jeg mig med en millionær.

Nu står pengene og trækker renter i mursten, men jeg ville føle mig som millionær, selvom der ikke var en nikkel på kistebunden.

Og det er ikke noget jeg siger for at score billige point på hendes 45 års fødselsdag.

Nej, det kommer sku' fra en (ellers) kold stodders frysetørrede hjerte.

At dvæle med Tanja, Thor, Tjalfe og de andre i det røde hus er mit livs belønning, ikke mindst fordi jeg (det meste af tiden) får lov til at rode med ting, der føles som en leg.

Og at smede kampagner, mure hjemmesider og snedkerere sælgende emails imens den smukke øver sit violinspil i baggrunden er både krydderiet, der giver det hele smag og gryden, der giver os næring, hvis du forstår.

Ja.

Det var en tribut til min kvinde, til vores rigdom (også den indre) og til livet som email copywriter.

Og efter sådan en gang sødsuppe skal det gøre godt med en syrlig salgstale, så her er linket til Fearless, hvor du kan lære håndværket, som man gjorde det i de gode gamle dage...

Hvordan?

Ved at holde snuden stædigt i sporet og øve dig langsomt på det der virker.

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.