emailTroldmandnens praktikant

Vi har lige taget en meget vigtig beslutning.

Vi har lukket en praktikant ind i varmen, som jeg tror bliver et kæmpe aktiv i vores forretninger, og hvis jeg får ret, så ansætter vi ham på stedet efter de 4 uger.

Nogen vil måske påpege, at det ikke er noget særligt, fordi vi får et pænt tilskud til hans løn.

Men det er ikke afgørende.

Tilskuddet følger med ham, fordi han har muskelsvind, og derfor ikke kan arbejde så mange timer, og efter sigende også har svært ved at finde en virksomhed, der kan rumme hans fysiske handicap. Men efter at have tilbragt et par dage i selskab med ham, må jeg konstatere, at det kan jeg ganske enkelt ikke fatte.

Han er lærenem.

God til at arbejde på computer (ja, det hedder vist IT med et fint ord, som jeg ikke bryder mig om).

Han er Macbruger (måske hans største plus).

Og har ingen nøkker af nogen art.

Faktisk er han yderst tjenestevillig og klar til at påtage sig lige præcis de opgaver, jeg præsenterer ham for.

Så hvad er moralen her?

Jeg ville ansætte ham, om der så kun lige var balance i regnskabet, men jeg er sikker på, at han bliver et kæmpe plus, der efter nogle uge vil give os en masse overskud på det menneskelige plan – dels fordi vi hjælper ham igang med meningsfyldt arbejde, og dels fordi han faktisk LAVER meningsfyldt arbejde for os. Og noget arbejde, vi ikke er specielt gode til.

Men det skal jo gøres.

Og jeg fortæller dig ikke det her, fordi du skal rose mig eller synes, at det er stort, eller noget.

Jeg fortæller det for at inspirere dig til at gøre ting, som giver dig energi og overskud.

Her er for eksempel et sted, hvor du kan investere lidt mønt og commitment i dig selv og din markedsføring med emails...

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.