Et sidste tip, før jeg stiller sutterne

På dagens forside af den århusianske forstadsavis (Gyllands Petter) dykker man ned i historien om en jazzmusiker, der faldt om og efterfølgende fik 'flået' hjertet ud under en kompliceret operation, der medførte særdeles dystre odds for hans overlevelse.

Alligevel er han på scenen igen, hvilket jo så kan sælges som et mirakel, hvis medierne skulle løbe i noget agurketid.

Den slags artikler får mig til at tænke på, om jeg ind imellem selv spænder buen for hårdt, når jeg på fuld tid kører markedsføring for min kvinde og samtidig har min egen spændende forretning, hvor jeg lige nu skriver og skal igang med at skrive emails og landing pages for 2-3 meget forskellige produkter – ud over at skrive månedsbreve og give feedback til ambitiøse emailmarkedsførere.

Heldigvis dyrker jeg også yoga, så hvis det interesserer nogen, kan vi da håbe, at jeg klarer den et par år endnu.

Alzheimer får ihvertfald ikke en chance her.

Jeg ved ikke meget, men SÅ meget her ved jeg...

Mit hjerte kan blive overbelastet, min diskus prolaps kan blusse op som et tændstikhus og min musearm blive giftig som et Trump-rally.

Men de grå celler får ikke en chance for at visne.

Det fede ved at holde et højt tempo og et højt gear, er at du får en masse erfaringer om, hvad der virker og IKKE virker – erfaringer, som jeg for min part ELSKER at give videre i et letfordøjeligt format som enhver tosse ville kunne fordøje og implementere, og hvis du vil udnytte den effekt imens jeg stadig kan tygge brød, så skal du overveje at hoppe med i fearless før jeg stiller vandrestøvlerne.

Okay, jeg gasser.

Men man ved jo aldrig...

I det lys er *deadline* måske ikke det rigtige ord at bruge, men så lad os sige at FRISTEN for at få næste nummer af mit månedsbrev er skubbet et par dage, da jeg undtagelsesvis har sagt JA til et familiebesøg mandag.

Det betyder?

At du har indtil onsdag, hvis du vil have et af de mest værdifulde månedsbreve, jeg til dato har udgivet.

Så er du advaret.

Både om deadline (hov, der sagde jeg det igen) og om, hvad du går glip af, hvis du ikke er med.

Brug linket her, for at komme med:

FEARLESS

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.