Hvad så, din lille bonus-picker?

Nu skal jeg den-onden-lyne-mig sørge for, at du får noget seriøs bonus med dit næste nummer af mit månedsbrev, der allerede indeholder så meget værdi, at jeg vil tillade mig den frækhed at kalde det en stor bonus i sig selv. OKAY... Det er selvfølgelig mere end kækt at kalde et produkt for sin egen bonus, men omvendt så har jeg aldrig været kendt for at sætte mit lys under en skæppe.

Anyway, lad os komme igang, for over de næste 3 dage har jeg tænkt mig at hælde så meget bonus i bonussækken, at du skal være noget af en isbjørn for ikke at blive fristet.

Det kan selvfølgelig også tænkes, at du slet ikke er interesseret i at lære af smadderkoppemanden, men så forstår jeg ikke, hvad du laver på min liste.

Well, jeg har faktisk læsere, som er her for underholdningens skyld, men jeg bilder mig ind, at de fleste er her for læringens skyld, eller for pengene skyld.

Eller begge dele.

Altså: Du vil gerne lære at (blive bedre til at) tjene med emails.

Så de næste 3 dage vil jeg gøre det meget svært for dig at sidde stille, ganske enkelt fordi din krybdyrhjerne prøver at redde din ræv fra at begå årtiets første store bommert.

Hvilken bommert?

At lade februar månedsbrev og mine bat-shit-crazy bonusser gå din næse forbi.

Her er den første bonus...

Adgang til videooptagelsen af mit kursus:

Lær at skrive en sælgende landing page.

Værdi?

Mindst et par tusinde bobs.

Med et abonnement på fearless får du adgang til kurset helt gratis - forudsat at du køber din billet inden midnat på onsdag.

Du lærer, hvordan jeg bygger sælgende landing pages - for eksempel den, vi bruger til at sælge pladser for 1,3 mio/år på min kvindes yogauddannelse. Og hvordan du let kan bygge og skrive dine egne landing pages.

Jeg burde tage mindst 2.000,00 kroner for den optagelse.

Men du får adgang til den kvit og frit med dit abonnement.

Advarsel: Det handler primært om copywriting og persuasion - ikke så meget om teknisk opbygning.

Så...

Køb din plads her (abonnement uden binding) til den stærke pris af 599,- kroner om måneden (inkl. moms).

Senest onsdag.

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.