Advarsel: Læs kun, hvis du vil mærke bonushævnens bittersøde blodsmag

Oprindeligt var Arthur Flech blot en dreng, der slæbte rundt på nogle dårlige minder fra sin barndom, og selvom det var minder om stærkt traumatiserende begivenheder, lå det ikke nødvendigvis i kortene, at han skulle ende som en skruppelløs superskurk – eller sådan opfatter jeg ihvertfald historien. I min bog kunne rettidig kærlighed sikkert have kompenseret for en del, og måske kunne behandling hos en dygtig psykiater have givet ham en chance for IKKE at komme skævt ind på alting.

Men i stedet for en kærlig familie…
– blev han ‘begavet’ med en en psykotisk mor, som han var nødt til at passe.

Den dygtige psykiater måtte han også kigge i vejviseren efter…
– selv den stærkt underkvalificerede kommunale sagsbehandler blev sparet væk, så han til sidst stod alene med sine problemer.

Og i stedet for gode kollegaer og venner...
– ja, så havnede han i kløerne på sociopater, der hånede ham og udnyttede ham og bortset fra en dværg, som han skånede i slutspillet – havde Arthur kun imaginære oplevelser om de venskaber, han aldrig kunne få.

Derfor endte han med (skridt for skridt) at udvikle sig til et monster, der ikke længere havde nogen skrupler over at give verden, hvad den fortjente…

Og da han første gang mørkede hævnens bittersøde blodsmag på sin tunge, var der ikke længere nogen vej tilbage.

Han blev til Batmans ærkefjende…

The Joker

Og hans mission var at give Gotham City et alternativ til de grådige forbrydere, som indtil da havde styret byen…

A better class of criminal.

Og han havde ikke mange svagheder, for ingen kunne udsætte ham for noget værre end det, han allerede havde oplevet – så han frygtede hverken smerte eller død... Smerte var faktisk den eneste følelse han kendte – den gjorde ham tryg, og døden gav ham tilfredsstillelse, når han afsluttede tilværelsen for de ubegavede bøller, som hidtil havde holdt ham for nar.

Oh-oooh.

Forsinket spoiler alert.

Hvis du ikke har set filmen JOKER, der velfortjent indbragte Joaquin Phoenix en Oscar for hovedrollen – iøvrigt hans første Oscar nogensinde – så har jeg muligvis lige fjernet lidt af overraskelsesmomentet, men omvendt så ville du jo nok allerede have set den, hvis det var vigtigt for dig at undgå spoilers.

Anyway, filmen indeholder så mange business lektioner, at jeg holdt op med at tælle da jeg var nået halvvejs igennem den 2 timer lange film.

Jeg kan derfor varmt anbefale dig at se filmen.

Her er en af lektionerne.

Hvis du kun driver forretning for pengenes skyld (ligesom de kedelige forbrydere, der måtte bøje sig i støvet for Jokeren), så er du sårbar og har alt andet lige, sværere ved at vinde kampen om kunderne, hvis de kan mærke at du brænder for at gøre livet lidt mindre surt for dem.

De produkter er vigtige.

Men meget vigtigere er den vision du planter i deres hjerner – som danner en historie, de fortæller sig selv om dig og din forretning.

Og når vi nu snakker om skidtet, min kære superlæser…

I dag præsenterer jeg jokeren af de bonusser, som jeg brænder af på dem der køber plads inden midnat (og ja, det gælder også dem, der har købt plads tidligere i februar), men som du sikkert har gættet, så er dette ikke sidste pift fra mig i dag, og jokeren præsenterer jeg først til sidst.

Anyway, her er detaljer, om det du køber inden dagen er omme (hvis du vil have jokeren)…

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

PS. Bonusser so far…

– – –

BONUS NR. 1
Videooptagelse af mit dagskursus fra august 2019 »Lær at skrive og bygge en sælgende landing page«.

– – –

BONUS NR. 2
Et gratis eksemplar af mit gamle månedsbrev
»fearless email warriors«
Nummer 17, marts-april 2017
*** Dette nummer viser dig, hvordan du rammer plet med dine salgstekster HVER gang – også selvom du skriver som en brukken arm ***

– – –

BONUS NR. 3
20 minutters sparring om dine mål med emailmarketing
Værdi: 533,33 kroner + moms
(det svarer næsten til den første måneds abonnement)

– – –

BONUS NR. 4
Præsenteres senere...

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.