Kan emails virkelig fjerne stress?

20200224

Hvis du har prøvet at vågne midt om natten med hjertebanken, der kommer af stress, der kommer af… well, det er egentlig ikke vigtigt, hvad stressen kommer af, for hvis du har prøvet at vågne med hamrende hjerte klokken bæh, kun for at konstatere, at du ikke kan falde i søvn igen på grund af bekymringer om økonomi, sygdom, job eller noget fjerde...

Så ved du, hvad jeg taler om, når jeg siger, at det er UFEDT.

Og hvis du er lissom mig, så er det en stress, der kommer tilbage med jævne mellemrum.

Jeg har desværre en uheldig evne til at få bragt mig i en situation, hvor tiden eller pengene eller kræfterne (eller noget andet) ikke altid står mål med de projekter, jeg kaster mig ud i.

Jeg antager, at det er et paradoks i mine géner.

* Jeg bliver vældig motiveret af at have mange projekter igang, men hvis jeg ikke (kunstigt) holder lidt igen, bliver jeg ind imellem stresset af de hormoner, som giver mig energi.

* Jeg vil gerne give mine børn en god opvækst og et lækkert sted at bo, men det betyder også, at der hele tiden skal tjenes mange penge – og når det drejer sig om mine børns trivsel, så kan jeg ikke altid slippe bekymringer.

Det skete igen for nylig.

Jeg vågnede med en puls som en 28-årig fodboldspiller i driplende sprint på vej mod den afgørende scoring i en vigtig turnering.

Jeg kunne ikke umiddelbart sætte fingeren på, hvorfor jeg var stresset.

Men jeg kunne gøre een ting.

Den ene ting, som helt uden undtagelse kan fjerne min stress som harpespillende elverprinsesser i en forårslun skovlysning.

Jeg kunne skrive en email.

Reglen er simpel.

Hvis jeg ikke falder i søvn i løbet af 15 minutter, så står jeg (koldt og kynisk) op og udnytter tiden til at skrive en email – og fordi jeg træner håndværket lige så målrettet som en Samurai på vej i krig, så har jeg aldrig skriveblokade og har altid en emailliste, der mangler nogle sælgende emails. Jeg accepterer ikke at ligge søvnløs, men udnytter i stedet tiden til at få gjort noget konstruktivt, og efter 30-60 minutter falder roen som regel over mig igen.

Den email, jeg skrev her forleden nat, solgte forresten 1 plads på min kvindes yogaskole.

Pris?

32.000 fælt skatteplagede kroner.

Prøv lige at tænke på det groteske i at ligge og spekulere over, om der nu også er kunder i butikken i morgen – fremfor bare at skrive en email, der skaffer kunder i butikken?

Den email jeg skrev var sikkert bare dråben, der fik bægeret til at flyde over for den kunde – hun havde allerede fået (og læst) mange andre mails.

Men hun købte efter den.

Og mine stresshormoner faldt straks.

I min bog er stress lidt lissom voldsom tørst.

Den er okay at have, når bare man også har noget at slukke den med.

Hvis du have en fornemmelse af, hvordan jeg gør – og samtidig lære den læst, som jeg skrev den sælgende email over, så er det ved at være sidste chance for at springe på mit:

JETPACK

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler

 

 

PS. Jeg skriver aldrig emails efter ’skabeloner’, men jeg bruger forskellige metoder til at ‘booste’ min kreativitet så jeg kan sprøjte emails ud af ærmet, der (forhåbentlig) er så lidt kedelige, at de bliver læst helt ned til sidste afsnit. Lær en af mine favoritter her, før det er for sent (– jeg kan ikke love dig, at dette 'jetpack' nogensinde kommer til salg igen): 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.