Leveregler, zom (måske) sikrer din overlevelse

20200226

Alle personer i hollywood-filmen Zombieland (både 1 og 2) har navne efter de byer, zom de kommer fra, hvilket er bare et af flere finurlige påhit i filmene, hvoraf nummer 2 lige er blevet sat til salg på iTunes (hvilket også er årsagen til, at Apples værdi på markedet lige er steget med 169,00 kroner og din vært Spindlermans værdi er faldet med præcis det samme beløb).

Jeg gætter på, at Apple investerer pengene fra mit køb, og tjener endnu flere.

Det samme vil jeg selv gøre, for der er ikke ret meget, der tænder min kreative energi, zom en god zombiehistorie.

I filmen har en af de to mandlige hovedpersoner navnet Columbus, fordi... ja, han kommer fra Columbus.

Men det er der ikke noget særligt mærkværdigt ved, for zom jeg allerede har fortalt, så har ALLE personer navne efter den by, de kommer fra.

Det specielle ved Columbus er, at han har en masse leveregler.

Og det er praktisk, når hele samfundets struktur er blevet ødelagt af en verdenzomspændende zombie-apokalyptisk epidemi.

En af reglerne er meget passende også titlen på nummer 2 af film i rækken – den film, der lige nu kører zom aftenunderholdning i introverternes højborg (vores hjem)...

Double Tap.

Leveregelen refererer til, at du altid skal skyde en zombie 2 gange, bare for den minimale risiko, at det første skud ikke var dræbende. Vi har trods alt at gøre med levende døde, så hvem ved, hvor meget bly der skal til før de har tænkt sig VIRKELIG at dø?

En anden leveregel er CARDIO.

Faktisk er det Columbus' FØRSTE regel, for zombierne er generelt langzomme løbere, så hvis du bare sørger for altid at holde dig selv i god kondition, så har du meget større chancer for at overleve... eller rettere: Undgå at blive forvandlet til en slimspyttende ankelbider, der render rundt og raller zom en terminal storryger med kol og lugter af selvdød gnu.

Eller ihvertfald undgå det i længere tid end de fleste andre.

Og det bringer mig helt naturligt (og yndigt) videre til mine egne leveregler, zom jeg ikke har dyrket i mit fearless-univers siden 2017, så det er på høje tid, at jeg genoptager dem igen-igen.

Levereglerne blev bragt zom et lille 'ad-on' til mine månedsbrev, og her er et løfte:

I mit næste månedsbrev stjæler jeg koldblodigt en af Zombieland-levereglerne – ikke fordi jeg ikke kan finde på noget selv, men fordi den leveregel har været min i lang tid før filmene blev lavet, så selvom jeg ikke har nogen dokumentation for den påstand, så kan man jo omvendt spørge... Hvordan tager man patent på en leveregel, og hvem i alverden skulle begymre sig om, hvad der står i et uanseeligt, printet månedsbrev fra en z(a)mbie.fan i udkanten af vætzj-le?

(Vejle udtales 'vætzj-le' blandt levende amerikanske døde.)

Men det er alt sammen fremtid, lizzom zombie-apokalypse desværre er noget, vi ikke rigtig har set i virkeligheden endnu, for jeg mener åbent og ærligt, at det kunne være et afvekslende krydderi på tilværelsen – lidt lizzom den sne, der SJÅK-SJÅK-SJÅK falder på den anden side af mit zombie-sikrede vindue. Så hvis vi også skal være lidt moderne og fokusere på NU'et, kan jeg nævne, at jeg LIGE NU har et tilbud, zom udløber når klokken bimler midnat.

Jeg havde egentlig annonceret, at det ville køre februar ud, men fuldstændig Zom i Zombieland, så ved man aldrig, hvornår et frådende monster har planer om at springe ud fra en mørk gyde og formindske hjernen og forkort fornøjelsen for helt almindelige, lovlydige, velduftende og helt igennem respektable borgere.

And so be it.

Tonight.

Gå ikke udenfor en dør, før du har sikret dig selv dette JETPACK, zom med svensk statsgaranti indeholder potentialet til at gøre dig i stand til at skrive meget mere underholdende emails, ZOM dine kunder vil elske at læse og købe fra.

Det er da en...

No-brainer.

Er det ikke?

LINK >

(Kun for læsere af mine daglige emails >)

 

 

Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.