Hvis en gang, du rejser mod nord...

Lad mig fortælle dig en historie.

I november 2018 drog jeg afsted mod nord med 2 af mine kæreste i en af vores største VW Golf'er. Vores destination var godt 1.800 kilometer mod nord, og vi havde planer om at være flere i bilen på vej hjem, end da vi tog afsted. Vi skulle nemlig hente en lille Svensk Laphund, der havde valgt os som familie og bare sad deroppe med store bedende øjne og ventede på at tage turen hjem til Danevang med Thor og far og Tanja.

Tjalfe var hans navn, og da vi mødte ham efter 3 overnatninger og så megen kørsel, at selv JEG fik styret min lyst, var vi som solgt til stanglakrids.

Han.

Var.

Så.

Pjusket.

Og her var årsagen til, at vi kørte så langt som til grænsen imellem Finland og Sverige for at hente ham...

Min kvinde Tanja er MEGET grundig, når hun først kaster sig over et projekt, og her havde hun altså påtaget sig at finde en hund til familien. Den skulle være hyggelig, smuk og ikke alt for stor og voldsom, så valget faldt på racen: Svensk laphund.

Dernæst ville hun gerne, at den havde gode gener, så den ikke blev syg med hofter alt det der, som plager indavlede hundekræ nu om stunder.

Og så...

Ja, så skulle det gå stærkt, for Tanja er ikke tålmodig, når hun har sat sig noget for.

Og det viste sig så, at den eneste svensk-lap-hund-kennel i Skandinavien, der levede op til begge krav lå lang-hælvede-i-vold oppe hvor de spiser rensdyr med mælk på om morgenen efter at de har gået 40 kilometer i 2 meter snedriver.

Så da Tanja havde udført sin del af opgaven, nemlig at finde en hund, som vi kunne få hurtigt, kunne jeg jo ikke som mand sige...

Uuwaaaahhh, jeg magter ikke at køre så langt.

Så jeg klappede hælene i og tilbød naturligvis at køre alle 3.600+ kilometer frem og tilbage.

Det blev en mandomsprøve udi snevejrskørsel, og der skulle tilbagelægges et ganske betragteligt antal kilometer hver eneste dag, som du kan regne ud, når jeg fortæller dig, at vi havde 6 dage til opgaven.

3 dage ud og 3 dage hjem.

Den sidste airbnb nåede vi først kl. 2 om natten, og da vi endelig ramte det røde hus i Frydenlund/Vejle var skipper her færdig med at køre lange ture for det næste lange stykke tid.

Men her er historiens 2 moraler.

For det første, så findes der kunder i dit marked, som vil gå gennem ild og vand for at købe dine hunde, dit hundefoder, dine ydelser og sidst men ikke mindst... dine sivsko.

Det er DEM du skal lytte allermest til, når du laver research i dit marked.

Det er også dem, der skriver lange svar, når du spørger på den rigtige måde i dine surveys.

Og dem, der med det samme siger ja, når du beder om en testimonial.

Spørg bare Ryan Levesque, han har forsket i skidtet til hudløshed. Jeg har stået i lære hos ham, og alle mine erfaringer underbygger hans visdom.

Anyway, den anden morale?

Husk at gøre noget skørt – så tit som muligt.

For som en af mine skattede kunder og fearless email warrior Kaja altid siger...

Bare rolig, det skal nok gå galt.

Det kan dog næppe gå værre en HIELL GJALL, når du joiner min tribe for ambitiøse e-mailmarkedsførere og sætter dig for at gøre e-mailmarkedsføring til en langsigtet, lukrativ forretning. Og så er det tilpas skørt.

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.