Den, der hoster sidst...

Min familie håner mig.

Jeg siger nemlig altid, at jeg ikke kan blive syg, og jeg HAR haft en meget lang periode (mindst 10 år), hvor smitsom sygdom stort set ikke har lagt mig ned, og aldrig mere end 1 enkelt dag.

Men ak.

Nu har jeg været syg i 9 dage, og selvom den værste feber har lagt sig, så er jeg stadig udkørt og får ikke gjort de ting, jeg sætter mig for i løbet af en dag, fordi… jeg er for træt og må sove 1-2 timer til eftermiddag, mit overblik er sløvet og min ellers utrættelige fremdrift er en skygge af sig selv.

Så familiens hån er velfortjent, og jeg tager imod som en mand.

Lektionen er den her:

Når man er kæphøj i opgangstider, må man være klar til at tage slag i nedgangstider.

Jeg er dog aldrig kæphøj når det drejer sig om min forretning.

Jo, ind imellem praler jeg af mine resultater, men det er aldrig for at fremhæve mine egne kvaliteter, tværtimod. »I could care less«, som et ulogisk amerikansk udtryk siger. Det er derimod ALTID for at opmuntre dig som læser til at finde modet og læne dig ind i den frygt, som under en eller anden form har os allesammen by the balls.

Jeg taler om frygten, der smitter som Corona til en stadionkoncert, nemlig frygten for at:

Sælge for meget

Være for kedelig

Skrive for meget

– og lignende pjat, som holder hundredevis af e-mailmarkedsførere fra at få nok ud af deres liste.

Hvis du gerne vil udnytte krisetiden til at konsolidere din egen forretning og din evne til at skrive emails, som dine læsere vil elske at åbne og købe fra, så er du velkommen i fearless, men lige i øjeblikket kan jeg nok ikke påstå, at du kan tjene til abonnementet ved at samle flasker, for folk bevæger sig vel ikke ud og drikker håndbajere ved banegården mere. Abonnementet svarer dog stadig kun til en lille håndfuld pantflasker hver dag, så selv i en krisetid vil jeg påstå, at du kan finde pengene, hvis du vil. Faktisk vil jeg mene, at det netop er NU, du skal sætte handling bag dit investormindset, så kan du møde opsvinget i løb, for det kommer tilbage – det er kun et spørgsmål om, hvornår.

Mit bud er, at der bliver eufori, så snart vi igen får lov til at vejre morgenluft og komme ud iblandt andre mennesker.

Vi får se.

Linket for dem med investor-mindset er lige her:

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.