X-Y-Zombieland e-visdom for the taking

Jeg ved ikke om det er tilfældigt at vi i familien Spindlerman lige i øjeblikket ser mange zombie-apokalyptiske hollywoodfilm. Ej heller er jeg klar over, om det er særligt sundt at jeg ser zombieland med min 4-årige søn. (Hvad? Han er snart 5). Ja, det kan altsammen diskuteres, men det her er nu alligevel visdomsord, og de er taget direkte ud af Zombieland 2:

= = =

They say, when something bad happens to you, you have three choices: Let it define you, destroy you – or strengthen you.

= = =

Og midt i virkelighedens zombie-pandemi kan det da ihvertfald være et meget godt råd, hvis man sidder og drypper lidt ængstelig næseblod i sin kaffe.

Og så alligevel.

De 10-tusindevis af døde har sku' ikke haft noget valg, men os andre, der forhåbentlig klarer den igennem, vi SKAL selvfølgelig have et eller andet at holde modet højt med.

Så måske.

Anyway, når jeg en sjælden gang kigger på mine åbningsrater, står det klart, at en del af mine læsere dodger nogle af mine emails, hvilket jo naturligvis er fuldstændig uacceptabelt... Ahr, just kidding, det er helt normalt og helt okay – og det er også årsagen til at jeg ind imellem gentager mig selv. Men i dag er det altså sidste gang jeg spørger om du vil svare på mit spørgsmål om, hvordan den her not-so-cool-Corona-krise påvirker din forretning.

Eller som Tallahassee siger (i Zombieland):

Time to nut up or shut op...

= = =

Hvordan påvirker coronakrisen din virksomhed, og hvordan udnytter du e-mailmarketing til at afbøde skadevirkningen?
– skriv også gerne, hvis du IKKE gør sidste nævnte, men bare gerne VILLE.

= = =

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.