Intet er muligt..

Jeg så den her i min søgen efter et andet citat:

= = =

People say nothing is impossible, but I do nothing every day.

= = =

Lige nu passer det, for jeg har min første mærkbare influenza i MANGE år, og jeg har trods alt levet så mange af slagsen, at jeg kan huske TV-serien "Livsens Ondskab", hvor Menneske-Mortensen havde en forfærdelig hoste og hele tiden sagde…

Gid fanden havde min hoste.

Du spørger, om jeg har Corona?

Ander det ikke, og jeg finder nok aldrig ud af det.

Men jeg ved HVAD jeg har, og det er en seriøs craving efter at komme igang med at skrive igen efter denne febervildelse, og hvis du har brug for hjælp til at skrive salgstekster, så har jeg en åbning i min kalender om 2-3 uger.

Svar på denne mail, hvis det er noget, der interesserer dig.

NB. Mindste budget: 25k

Halvdelen forud, halvdelen ved levering.

Alle andre?

Stay safe and keep shining, som min gode ven Jørgen altid siger.

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.