Det skal skrives væk...

Har i nogensinde oplevet sådan noget her før?

Christophers spørgsmål var ærligt og med et barns naturlige nysgerrighed, for hvorfra skulle han lige vide, om der have været lignende kriser i vores liv... Vi snakkede lidt om finanskriser og sygdomme, som har hærget europa igennem historiens ubønhørlige kontekst.

Måske minder det mest om krigens tid.

Men det fik mig også til at tænke på, hvor heldige vi er at leve i et stærkt demokrati som Danmark, hvor der er både guld og brullemanter på kistebunden.

Vi skal nok komme igennem.

Men de 14 dages lockdown, som var den første melding fra regeringen...

Var i min bog kun designet til at vænne os til tanken.

Hvis Mette havde sagt: Vi lukker landet i 2 måneder, så var der formentlig blevet panik. Jeg for min part tror dog ikke på, at det bliver mindre end 2 måneder, og jeg har tænkt mig at konsolidere ALT, hvad jeg kan i vores hjemmebase (også professionelt).

Jeg kan nå... rigtig meget... på 2 måneder.

Så selvom mine tanker er med alle dem, som nu skal dø og alle dem, som skal miste kære familiemedlemmer, så vil jeg gerne benytte lejligheden til at dele ud af min egen optimisme. Fremtiden skal nok komme, og vi rejser os igen.

I Stark siger de, at alting skal arbejdes væk.

Jeg mener, at det skal skrives væk, men lad nu det ligge.

Hvis du trænger til at få rørt dine muskler og komme ned i kroppen i den her tid, hvor ængstelige overskrifter truer med at drive os til vanvid, så har jeg fået lov til at tilbyde dig en plads på et af min kvindes online yogahold. Tjek holdskemaet ud på linket herunder (vær dog opmærksom på, at der KAN komme ændringer, da det hele er lidt kaotisk lige nu). Holdene foregår via Zoom, og hvis du vil, så får du et link, som du blot skal klikke på, når holdet starter.

Håber vi ses.

Link til holdene

Det eneste, du skal gøre for at komme med, er at skrive til mig, hvilket hold du gerne vil deltage i.

Så sender jeg et link...

You're welcome.

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

 

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.