Tør man håbe?

Det ser ud som om at 'den kinesiske virus' (som Trumpty Dumpty så skødesløst og idiotisk har kaldt dødens sendebud) kan give en falleret og talentløs præsident det endelige skub ud ad planken og ned til hajerne, hvor han hører hjemme.

Hvad jeg fabler om?

Jeg taler om håbet for, at Donald Trump bliver fældet af sin umådeligt arrogante og stupide håndtering af denne alvorlige sag.

Man kunne også håbe at vi mennesker fik øjenene op for, hvor skrøbelige vi er som art, og hvor lidt tid vi har tilbage, hvis vi ikke tager os sammen og passer på hinanden, klima og miljø.

Well, well.

Vi får se.

Jeg for min part har ikke mistet hverken mod eller håb, og jeg glæder mig til den kommende tid med udfordringer og (helt uundgåelig) krise – ikke mindst når jeg sasmmenligner med 2008, hvor finanskrisen faktisk gjorde mig modløs for en stund fordi jeg ikke følte mig forberedt... Jeg følte mig til en knugende afmagt, og det var alt andet end fedt. Krisen endte da også med, at jeg gik personligt konkurs og måtte igennem en gældssanering foruden skilsmisse og en masse andre ting, der var spændende på den ufede måde.

Men nu?

Nu er jeg meget bedre rustet til krisen.

Der er flere årsager.

Jeg har en stærk base sammen med min kvinde og ungerne.

Og et meget tættere forhold til min mor end nogensinde.

Men måske allermest fordi jeg har brugt de sidste 10-12 år på at blive skarp til at skrive og sælge med emails.

For hvad tror du der sker, når vi allesammen skal sidde derhjemme og kukkelure i kampen mod en virus, der truer med at dræbe vores mest udsatte medmennesker?

Der bliver hårdt brug for dem, som kan sælge med storytelling og infotainment.

Det er ihvertfald min spådom.

Jeg kan jo tage fejl.

Men hvis du ser den samme fremtid og gerne vil stå på mine skuldre, så skal du overveje at investere lidt kroner og tid i dig selv. Du kunne blive en af mine frygtløse email krigere, og læne dig ind i udfordringerne som en rigtig kvinde (eller mand).

This is where hope is kindled...

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)

 

 

Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.